Ethereum’da Death Cross göründü! ETH tanımsız bir destek seviyesine düşebilir
Ethereum’da Death Cross göründü! ETH tanımsız bir destek seviyesine düşebilir

Reddit’in kurucusu: “Fiyatların artması için son piyasa çöküşüne ihtiyaç vardı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reddit‘in kurucusu Alexis Ohanian verdiği bir röportajda, piyasanın istikrar kazanıp olgunlaşması için son birkaç gün içinde kripto para piyasasında yaşanan çöküşün gerekli olduğuna inandığını vurguluyor.

Reddit‘in kurucusu: “Bu çöküşle piyasadaki istenmeyen kişiler ile saygın yatırımcılar ayrıştı.”

Reddit girişimcisi, kripto para birimi endüstrisinde yazılım geliştirme ve altyapıya odaklanmanın istikrarlı bir gelecek inşa etmede önemli faktörler olduğunu düşünüyor. Ayrıca son piyasa çöküşünün piyasaya hızlı para kazanmak için girmiş olan istenmeyen kişiler ile bu endüstriye gerçek katkı sağlayanları birbirinden ayırabileceğini belirtiyor. Reddit’in kurucusu, şu anda oluşturulan yeniliklerin uzun ömürlü olacağını ve aldıkları Blockchain sahalarının sayısının az olmasına rağmen, Ohanian’ın 2017 yılında elde ettiklerinden daha fazla potansiyele sahip olduğunu iddia ediyor.

Son birkaç günde Bitcoin, sekiz aydan beri en büyük kayıplarını yaşadı. 15 Kasım’da 5.400 dolar seviyelerine düştükten sonra, küçük bir fiyat düzeltmesinden sonra bugün 5.590 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bitcoin Cash hard forktan sonra %15 değer kaybetti ve şu anda 383 dolar seviyelerinde. BKCM’nin CEO’su Brian Kelly de piyasadaki çöküş nedeniyle BCH hard forkunu suçladı.

Son piyasa çöküşünün nedeni tahvil piyasası mı, BCH mi?

eToro analisti Mati Greenspan da bunun geleceğini gördüğünü söylüyor ve şu açıklamaları yapıyor:

Bugün gördüğümüz hareket, Bitcoin’i sımsıkı saran volatiliteden bir kaçıştı ve bu patlama haftalardır geleceğini gösteriyordu. Bunun nerede biteceğini söylemek zor. Hiç kimse gerçekten bunu tahmin edemez.

Forbes’tan Clem Chambers de tahvil piyasasındaki artışla bir korelasyon kurarak şunları söyledi:

Bu çöküşün bariz suçlusu geçen yıl Bitcoin’den forklanan Bitcoin Cash. Tekrardan forklanıyor ve şu anda rakip forklar var. Bu nedenle her türlü sorun beklenebilir. Bu, düşüş sebebi için mantıklı geliyor ama aynı zamanda tahvil piyasasındaki yükseliş bana başka bir gerçeğin olduğunu gösteriyor.

Stephen Innes: “Bu son piyasa çöküşü beklenenden daha kötü.”

Asyalı Oanda şirketinin yöneticisi Stephen Innes de, bu çöküşün beklenenden daha kötü olduğunu vurguluyor. Ayrıca, forklanma öncesi internette dolaşan mesajların yatırımcılarda şüphe ve belirsizlik oluşturma etkisine sahip olduğunu ileri sürüyor. Ohanian ise zor zamanlarda insanların temellere odaklanmaya başladığını savunarak, çökmenin gerekli olduğunu da ekliyor.

Bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin