Ripple fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?
Ripple fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

Hash savaşının tek kazananı XRP: CNBC’den Ran NeuNer, yatırımcıları XRP’ye yatırım yapmaya çağırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC Crypto Trader programının sunucusu Ran NeuNer, neredeyse 92K olan takipçilerine ilginç bir tweet attı. NeuNer bu paylaşımında, son hash savaşlarının herkesin kendi Bitcoin ve Bitcoin Cash’lerini bırakıp tüm paralarını XRP’ye neden yatırması gerektiğini gösterdiğini vurguluyor.

Ran NeuNer: “Bitcoin ve Bitcoin Cash’leri bırakıp tüm paralarınızı XRP’ye yatırın!”

Ran NeuNer, takipçilerinin çoğunu, şimdilerde 1,5K beğeniye yakın olan ve diğer tweetlerinin çoğuna kıyasla daha fazla (dört yüz kattan fazla) retweetlenmiş olan ‘tartışmalı’ tweetiyle şokta bıraktı. Bu tweet, kripto dünyasındaki pek çok duyguyu yansıtıyor olsa da hepimiz XRP’nin, düşüş pazarının ortasında bir kez daha gösterişli bir oyuncu olarak ortaya çıktığını itiraf etmeliyiz.

Şimdiki ikinci en büyük kripto para birimi XRP, son 24 saatte neredeyse %8 oranında değer kazanıyor ve piyasa değeri açısından Ethereum üzerindeki liderliğini tekrar ispatlıyor. Yazım sırasında XRP’nin piyasa değeri Ethereum’a kıyasla 2,4 milyar dolar daha fazla. Ethereum yazım sırasında %0,71 oranında artışla 175 dolardan işlem görüyor.

Hash savaşı XRP’ye yaradı!

Craig Wright ve Roger Ver arasındaki son olaylar, sadece bir kaç kişinin değer istikrarını tehdit edebileceği düşüncesiyle Bitcoin’in tamamen desantralize edilemeyebileceğini gösterdi. Bu, XRP’nin neden güçlendiğini açıklayabilir. Bu durum yeni ve devam eden hash savaşı nedeniyle sarsılmış yatırımcıların XRP’yi daha iyi bir yatırım varlığı olarak göründüğünün bir göstergesi olabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin