pwc, blockchain, ICO, blockchain haberleri
PwC Blockchain

PwC ICO’lar için Blockchain analitik aracını piyasaya sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük deneyim firması Pricewaterhouse Coopers (PwC), lansmandan dijital tokenlerin ticaretini yapmak için tasarlanan bir Blockchain analitik aracını denediğini açıkladı. PwC yazılımın, şirketler için yeni çıkan tokenlerin amaçlarının kötüye kullanılmasına karşı koruma sağlamada yardımcı olacağını belirtti.

PwC ve onun Hong Kong adli hizmetler ortağı Eric Young, şirketin Asya’daki üretim, teknoloji ve perakende sektörlerindeki işletmeler arasında, ICO’lar yoluyla fonlara olan ilgisini artırmayı amaçlıyor.

Analistlere göre PwC, Çin’in yoğunlaşan kripto para baskısı sürdüğü bu dönemde ICO’larla ilgili yasal düzenlemelerin eksikliğinden dolayı, birçok Asya kökenli kripto para şirketinin Hong Kong ve Singapur’a göç etmesini umuyor.

PwC bu teknoloji ile şirketlerin ICO sürecindeki takip sistemini kolaylaştırıyor

Young yeni analitik aracının yayıncıların, yayınlandıktan sonra bir kripto para biriminin dolaşımını takip etmesine izin vereceğini söyledi. Bu sayede şirketin yasadışı işlemlerde kullanımı için önlem almasına izin vereceğini belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Blockchain defterinde kripto para kullanarak yapılan işlemlerin miktarını izleyebilirken, bir ICO’nun paralarını izlemeye ve bu paraların nasıl kullanıldığını öğrenmek için hala bir yol yok. Yerleştirilen yapay zeka ile, çözümlerimiz müşterilerin dijital tokenin hangi potansiyel alanlara devredilebileceğini daha iyi tahmin etmelerini sağlayacaktır.”

Geçtiğimiz aylarda ünlü denetim firması, davalarda destek ve danışmanlık sağlamanın yanı sıra vergi karşılığına ilişkin tavsiyelerde bulunuyordu. Kara para aklama önlemleri gibi yasal değerlendirmelere yardımcı olarak ICO’ları başlatmak isteyen şirketlerle birlikte çalışmıştır.

Geçen yılın Kasım ayında PwC’nin Hong Kong Ofisi, danışmanlık hizmetleri karşılığında ödeme olarak Bitcoin’i kabul ettiğini açıklamıştı.

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin