Altın
Altın

Piyasalar seçim sonucunu beklerken altın ralli yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kriptoparahaber – Bir sonraki ABD başkanının kim olacağına yönelik geri sayım devam ederken, piyasalar bu haftaki son derece coşkulu rallisine ara verdi. Tabi ki, altın ve Bitcoin hariç

Dow Jones Endüstriyel Ortalaması %0.17 veya 49 puan düştü. S&P 500 %0.06, Nasdaq Composite ise %0.15 arttı.

Piyasaları ne bekliyor?

Eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başkan Donald Trump’ın 213’üne karşı 264 seçim oyuyla özgür dünyanın lideri olma yarışında başı çekiyor gibi görünüyor. Demokratlar, Georgia’da kesinliği sağlamak için oyları yeniden sayacak. Biden, Pennsylvania’da da kazanıyor. Reuters’ın bildirdiğine göre, hukukçular çok fazla başarı şansı görmese de Trump birkaç eyalette dava açıyor.

Tarım dışı işsizlik rakamlarında 638 binlik bir azalış olumlu olarak görülüyor.

CNN, günlük Covid-19 enfeksiyonlarının ABD’de rekorlar kırdığını ve arka arkaya ikinci bir günde tek bir günde 100.000’den fazla kişinin hastalığı kaptığını belirtiyor.

CNN, COVID İzleme Projesi’ne dayanarak, hastaneye kaldırılan Amerikalıların sayısının da 53.000’den fazla hastayla arttığını söyledi. Johns Hopkins Üniversitesi’ne göre ABD Perşembe günü 1.210 ölüm bildirdi.

Altın fiyatında son durum

Altın Vadeli İşlemleri 1.950 doların üzerinde işlem görürken, Ham Petrol WTI Vadeli İşlemleri %4’ün üzerinde düşüş gösterdi.

Özellikle son iki gündür ortaya çıkan belirsizlikler alın fiyatına yaramış durumda. Altın’ın gram fiyatı yazının yazıldığı sırada 535 TL seviyesine ulaşmış durumda.

Çeyrek altın fiyatı 876 tl’den, cumhuriyet altını ise 3.493 TL’den işlem görüyor.

investing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin