6 Aralık Bitcoin Cash (BCH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar
6 Aralık Bitcoin Cash (BCH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

6 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash, yeni bir token oluşumuna neden olabilecek bir hard fork için hazırlanıyor. Ancak Bitcoin’in aksine, BCH piyasası aşağı doğru hareket ediyor.

Söz konusu eğilim aslında çoğu altcoin’de görülüyor. BTC değerlendikçe aynısı altcoinler tarafından yansıtılmadı. Çoğu düşüş baskısı altında.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

6 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği
6 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bitcoin Cash fiyatı 278,05 dolarlık direnci vurdu ve oradan düştü. 254,25 dolardan işlem gören kripto para, piyasanın değişken yapısı sebebiyle başka bir dalgalanma yaşayabilir. Mevcut aralık, güçlü fiyat seviyesi tarafından desteklenmedi. Anında destek 213,61 dolarda kaldı.

Bollinger Bantları piyasadaki oynaklığa dikkat çekerken sinyal çizgisizi fiyat çubuklarının üzerinde kaldı. Sinyal çizgisinin bu konumu, fiyatın düşüş eğiliminde olduğunu ve geri dönüş belirtileri gösteremediğini ortaya çıkardı.

Dash fiyat analizi

6 Kasım Dash fiyat grafiği
6 Kasım Dash fiyat grafiği

Dash, öne çıkan altcoinlerden biri ve son bir günde %9,30 oranında arttı. Dash’in değeri yükselmeden önce 66 dolara dokundu ve şu anda 69,36 dolardan işlem görüyor. Fakat bu tersine dönüş hacim tarafından desteklenmedi ve bu nedenle fiyat 71,63 ile 60,04 dolar arasında azaldı.

Awesome Osilatörü göstergesi -3,26 negatif aralığında kaldı. Bu piyasadaki satış baskısının ve düşük ivmenin göstergesi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin