PayPal'in günlük kripto hacmi rekorlar kırmaya devam ediyor
PayPal'in günlük kripto hacmi rekorlar kırmaya devam ediyor

PayPal tüccarların kripto para kabul etmesini sağlamak istiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım yönetimi firması Aspiriant’ın genel müdürü Sandi Bragar tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre ödemeler devi PayPal, kripto para birimlerini bir şekilde tüccarların işlerine dahil etmeye çalışıyor.

PayPal kripto para birimlerine açık ve pozitif yaklaşıyor

CNBC’ye verdiği yeni bir röportajda Bragar, PayPal’ın kriptoya karşı açık ve olumlu olmasının, Aspiriant’ın bunu yatırımcılar için uygun bir hisse senedi olarak görmesinin bir nedeni olduğunu söylüyor. Kendisi ayrıca koronavirüs pandemisinin ticaret üzerinde oldukça etkili olduğunu belirtiyor.

Bu, tüm e-ticaret ve dijital ödemelerin ön saflarında yer alıyor ve insanlar evde kalarak, kanepelerinden, yataklarından, takıldıkları her yerde ticaret yaptıkça büyük miktarda talep olduğunu düşünüyoruz. Ve biz bu salgın gücünü kaybettikçe, insanlar dışarı çıktıkça ve daha fazla ve normal yaşama daha çok devam etmeye başladıkça bunun devam edeceğini düşünüyoruz.”

PayPal’ın yatırımcılarla birlikte kripto para birimlerini devreye sokmasını da seviyoruz ve önümüzdeki yıllarda daha fazla kripto para daha yaygın hale geldikçe bunun gerçekten önemli olacağını düşünüyoruz.

Ödemeler devi, Paxos ortaklığı ile gücüne güç katabilir

Temmuz ayında ortaya çıkan bazı raporlar, PayPal’ın kripto para birimi hizmetlerini başlattıktan sonra kripto varlıklarının tedarikini ele almak için New York merkezli Paxos ile bir ortaklık duyurmayı planladığını ortaya çıkardı.

Paxos, Binance USD (BUSD) dahil olmak üzere düzenlenmiş stabilcoinlerin en büyük ihraççısı olarak faaliyet gösteriyor. Finans firmasının yasal olarak kurumsal yatırımcılar adına Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) bulundurmasına da izin veriliyor.

Bu arada OKEx CEO’su tarafından ortaya atılan iddiaya göre Binance, bazı şüpheli DeFi coin’leri listeleyerek büyük bir hata yapıyor. Ayrıntılar için buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin