Ontology (ONT) tokeni önemli gelişmeler yaşıyor
Ontology (ONT) tokeni önemli gelişmeler yaşıyor

Ontoloji (ONT) ekosistem hızlandırıcı programını başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontoloji (ONT) halka açık Blockchain sistemlerini destekleyen ve farklı uygulamalar için farklı kamu engellerini özelleştirebilen bir blok yapı. Bugün Ontoloji, Ontology Olympus Accelerator (OOA) programını başlattığını açıkladı. OOA, teknoloji uzmanlarını çeşitli uzmanlıklarda birlikte çalışmaya ve Ontoloji Blockchain altyapısında çalışan dağıtılmış iş uygulamaları oluşturmaya davet ediyor.

Ontoloji (ONT) Ontology Olympus Accelerator programını başlatıyor

Ontoloji geçtiğimiz günlerde Ontoloji’nin teknoloji ve istihbarat alanındaki ilk stratejik ortağı olan Chain of Things (COT) ile ortaklığını da duyurdu. Ontology Olympus Accelerator programı, açık kaynak ve işbirliğine dayalı dağıtılmış bir güven ekosisteminin oluşturulması için ekiplere tam teknik, finansal, pazarlama ve yasal uyumluluk desteği sunmayı vaat ediyor. Program, mevcut girişimlerin geliştirme ekiplerini destekleyecek yaklaşık 1,5 milyar dolar değerinde token yatırımı yapacak. Ontoloji Olympus Accelerator, kapsamlı bir ekosistem hızlandırıcı olmayı planlıyor ve ekosistemin farklı alanlarında sağlayacağı desteklerden bazıları şunlardır:

Teknik

  • Özel iş zinciri geliştirme
  • Blockchain tabanlı genel donanım desteği

  • Ontoloji ekosistemi kullanıcılarını paylaşma
  • Sektör ortakları ile işbirliği sunar

Capital

  • Ontoloji yatırım fonu
  • Ontoloji incubation fonu

Yasal

  • Tüm dünyada profesyonel yasal destek

Ontoloji (ONT) ekosistem hızlandırıcı programını tanıtıyor

İnsan örgütlenmesinde ve sosyal işbirliğinde güvenin üç boyutu, yani teknoloji aracılığıyla, yasal sistemler aracılığıyla ve topluluklar aracılığıyla güven var. Güncel güven mekanizmaları, Ontoloji’nin ele almayı umduğu bir zayıflık. Ontoloji planlarını şu sözlerle özetliyor:

Ontoloji, Blockchain teknolojisini tüm iş türlerine uygular; blokajlar, akıllı sözleşmeler, dağıtılmış doğrulama yönetimi, veri değişimi ve diğer protokoller ve API’ler sağlar. Kullanıcılar, önceden dağıtılmış ağlar hakkında bilgi sahibi olmadan, Ontoloji aracılığıyla dağıtılmış hizmetleri kolayca geliştirebilir.

Ontoloji, iki kuruluş daha kurdu

Ontoloji’nin kurucusu Jun Li konuya yönelik şunları söyledi:

Bu hızlandırıcı programla, Ontoloji ekosistemine daha fazla yetenek ve uygulamanın eklenebileceğini, teknik elitlerin uluslararası olarak bütünleştirileceğini düşünüyoruz.

Ontoloji, Ontoloji Danışmanlık Grubu (OAG) ve Ontology Global Capital [OGC] olmak üzere iki kuruluş daha kurduklarını açıkladı. OAG, Ontoloji ekosistemi için bir dizi strateji ve endüstri rehberliği sağlarken, OGC, üst düzey bir blok ekosistem yatırım ekibi tarafından tahsis edilecek Ontoloji ekosistemi fonlarını içeriyor. Bu ekiplerin çalışmaları henüz sonlanmadı. Ancak Ontoloji daha fazla duyurunun sözünü verdi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin