localnano
LocalNano.Com hayata geçerken NANO yükselişini sürdürüyor

Nano Binance’de para çekme ve para yatırma işlemlerine tekrar açıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Nano, paralarının Binance’de para çekme ve para yatırma işlemlerine açık olduğunu açıkladı. Bu, Binance’nin “Blockcahin meselelerini” gerekçe göstererek tüm Nano işlemlerini durdurmasından sonra geldi. Artık Nano Binance’de para çekme ve para yatırma işlemlerine açık.

Nano Binance’de para çekme ve para yatırma işlemlerine artık açık!

Sorun, “senkronizasyon ve önyükleme nedeniyle ağ sorunu” olarak tanımlandı. Bu önyükleme hatası, düğümleri doğru bir şekilde çözemeyen problemlere ve bu da Blockchain’de senkronizasyonla ilgili sorunlara neden oldu. Nano, ilk olarak Raiblocks olarak biliniyor. Nano, şu anda piyasa değeri ile 29. sırada yer alıyor ve yazı tarihi itibariyle 6,99 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Twitter kullanıcılarından, Bhuvn konuya yönelik şunları söyledi:

Bu Nano sahipleri için çok iyi bir haber.

Twitter’dan Alejandro isimli kullanıcı ise şu açıklamayı yaptı:

Nihayet sizi seviyorum.

Nano Binance'de para çekme ve para yatırma işlemlerine tekrar açıldı!
Nano Binance’de para çekme ve para yatırma işlemlerine tekrar açıldı!

12 versiyonunun güncellemesi daha güvenli ve istikrarlı bir Nano ağıyla sonuçlanıyor

23 Mart’ta Nano, V11 güncellemelerine evrensel bloklar dedikleri için destek ekledi. Nano Blockchain’i biraz farklı 4 tipte blok; açık, değiştir, gönder ve al. Evrensel blok güncellemesi, tüm bu blok türlerinin gelecekte birleştirilmesi için destek eklemeyi amaçlamakta. Bu, işlemlerin daha verimli olmasını sağladı. V11 güncellemesi ve bootstrapping hatası arasındaki ilişki hakkında Nano şunları söyledi:

Bu hatanın ortaya çıkışı, evrensel blokların uygulanmasıyla aynı zaman diliminde gerçekleşirken, ilgisizdi.

Nano hızlı bir şekilde arka arkaya iki güncelleme, V12 ve V12.1 denilen bir yamaya yol açan Blockchain hatasından geri döndü. V12 güncellemesi sorunu çözdü ve para biriminin değiştirilmeye devam etmesine izin verdi. Nano konuya yönelik şunları söyledi:

 12 versiyonunun güncellemesi daha güvenli ve istikrarlı bir Nano ağıyla sonuçlanıyor.

Nano Vakfı BitGrail mağdurları için yasal yardım fonu oluşturuyor

9 Nisan’da The Nano Foundation (Nano Vakfı), kripto para borsası BitGrail’in hacklenmesinden dolayı mağdur olanlara yardımcı olmak için yasal bir fona sponsor olacağını duyurdu. İtalya merkezli kripto para borsası BitGrail, şubat ayında hacklenerek, borsadan 195 milyon dolar tutarında Nano tokeni çalındı. BitGrail bu olay sonucunda değer kaybetti ve ticaretini dondurmak zorunda kaldı. Nano ekibi konuya yönelik şunları söyledi:

Bugüne kadar, gözden geçirdiğimiz tüm güvenilir kanıtlar, BitGrail’in mübadele yazılımında bir hataya işaret ediyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin