MasterCard Blockchain ile ödemelerde yenilikleri takip edecek
MasterCard Blockchain ile ödemelerde yenilikleri takip edecek

MasterCard Blockchain ile ödemelerde yenilikleri takip edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MasterCard Blockchain ile ödemelerde yenilikleri takip edecek. Ödemeler devi MasterCard, Blockchain ile ilgili projeler üzerinde çalışacak 175 yeni çalışanı işe almayı planlıyor.

MasterCard Blockchain ile  ilgili projeler için 175 yeni çalışanı işe almayı planlıyor

MasterCard’ın 12 Nisan basın açıklamasına göre, Blockchain uzmanları da dahil olmak üzere bir dizi rol için BT deneyimi olan 175 kişiyi işe almaya planlıyor. Yeni çalışanlar, firmanın araştırma ve geliştirme kolu olan MasterCard Labs’ın merkezi olduğu İrlanda’da olacak.  Şirketin şubesi diğerleriyle birlikte işe alım sürecinde “Ürünler ve İnovasyon Ekibi” isimli bir ekibe dönüştürülecek.

Yeni ekip, yapay zeka ve diğer teknolojileri araştıracak

Ekip, yapay zeka ve diğer teknolojileri keşfederek Blockchain’e ek olarak ödemelerde yenilikler getirmeye çalışacak.

MasterCard 30’dan fazla Blockchain ile ilgili patent başvurusunda bulundu

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi konuya yönelik açıklamanın yapıldığı gün, MasterCard tarafından kamuya açık anahtarın ilişkili bir kimlik değerini temsil edeceği bir Blockchain yoluyla kimlik bilgisi koruma ve doğrulama sistemi için olan bir patent başvurusu yayınladı. MasterCard’ın Rusya Temsilciliği Daire Başkanı Alexei Malinovsky‘ye göre şirket 30’dan fazla dağıtık defter teknolojisi (DLT) ile ilgili patent başvurusunda bulundu.

MasterCard, DLT’yi kullanan bir sınır ötesi ödeme servisi başlattı

MasterCard 2017 yılının sonlarında, Enterprise Ethereum Alliance’ye katıldıktan birkaç ay sonra, fiat para birimi iletmek için dağıtılmış defterleri kullanan, iş odaklı bir sınır ötesi ödeme servisi başlattığını açıkladı.

MasterCard, müşterilerinin kredi kartı ile kripto para satın almalarını yasakladı

MasterCard, Şubat ayında müşterilerine kripto para birimi borsalarından kredi kartı ile kripto para birimi satın almalarını yasakladığını ve bunu yerine kripto para ticareti yapabilmek için nakit avans kullanabileceklerini belirtti.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin