Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.”
Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.”

Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.” Bitcoin yeniden yeşilde işlem görüyor ve yükseliş tahminleri devam ediyor.

Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin atağı devam edecek.”

Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin’in atağı devam edecek.” Fundstrat’ın kurucu ortağı ve araştırma başkanı Tom Lee CNBC’ye verdiği röportajda, kripto para atağının devam edeceğini ve Bitcoin fiyatının (BTC) yıl sonuna kadar 25.000 dolara kadar çıkabileceğini tahmin ediyor.

Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.”
Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.”

Bitcoin’in geçtiğimiz son 24 saatlik işlem hacmi 8,8 milyon doları aştı

Bitcoin şu an yaklaşık 7.990 dolar seviyelerinde işlem görürken, bu piyasanın en baskın kripto para biriminin önümüzdeki aylarda değerini üç katına çıkarabileceği ve en çok izlenen pazar düşüşlerini zafere taşıyabileceği anlamına geliyor. Bitcoin’in geçtiğimiz son 24 saatlik işlem hacmi 8,8 milyon doları aşarken, Coin Market Cap verilerine göre, Mart ayı başından bu yana böyle bir durum görülmedi. Tom Lee konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Kendine güvenen Bitcoin’de risk almanın şu anda pek çok fırsatı beraberinde getireceğine inanıyoruz. Bitcoin’in yıl sonunda 25.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyoruz.

Tom Lee: “İlk çeyrek ayı piyasasında, bu kadar düşüş normal değil.”

Tom Lee, ilk çeyrek ayı piyasasında, bu kadar düşüşün normal olmadığı ve Bitcoin’in üzerinde aşırı derecede abartılı bir satış baskısının olduğunu vurguladı.

ABD’li yatırımcılar, vergi ödemeleri nedeniyle kripto paralarını satıyor

Gerçekten de bir piyasa stratejisti olan Tom Lee’nin belirttiği gibi, yatırımcılar sermaye kazançları vergisini dengelemek için kar elde etmek istediklerinden kripto paralarını satmaya başladı, bu da piyasalarda düşüşe neden oldu. Ayrıca Tom Lee, vergi ödemeleri nedeniyle kripto para satışlarının “geçtiğimiz birkaç hafta içinde hızlandığını” çünkü vergi gününün yaklaştığını belirtti.

Tom Lee: “Bitcoin’e yapılacak yatırımların getirisi yüksek olacak.”

Tom Lee aynı zamanda, “kazan-kazan oranı ve aşağı yönlü daha az oynaklıktan” oluşan Fundstrat’ın Bitcoin’in gelecekteki fiyatının ne olacağına dair tahminler yürütürken geliştirdiği bir  endeks olan BMI endeksinden bahsetti. BMI endeksi, 18 ile 2011 yılından bu zamana kadar en düşük seviyeyi gösterirken, Tom Lee ve arkadaşlarına göre bu durum Bitcoin’e yapılacak yatırımların getirisinin yüksek olacağı anlamına geliyor.

Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.”
Tom Lee: “2018’in sonuna kadar Bitcoin 25 bin dolar olacak.”

Tom Lee: “Yatırımcıların biraz daha beklemeleri gerekiyor.”

Tom Lee 28 Mart tarihinde yaptığı konuşmada, yatırımcıların biraz daha beklemeleri gerektiğini belirtti. Daha sonra, yıllık kazançların ortalama dokuz gün sürdüğünü belirterek, piyasaları denemenin şu aşamada iyi bir fikir olmadığını da vurguladı. Tom Lee ayrıca kripto paraların Aralık 2017 sonunda yakaladığı büyük rallinin ardından piyasaya giren birçok yatırımcının şanssız olduğunu belirtti. Ancak uzun vadede bu yatırımcılarında kazanacağını da sözlerine ekledi.

Tom Lee’nin vergilere yönelik görüşü  şu an haklılığını ortaya koyuyor

Tom Lee, Amerika’daki vergilendirme sürecinin son günü olan 17 Nisan’da, Bitcoin üzerindeki satış baskısını azalacağını belirtti. Tom Lee’nin bu iddiası çok fazla kabul görmedi. Tom Lee’yi eleştiren taraflar Bitcoin piyasasının sadece Amerikan merkezli olmadığına belirtti. Ancak Tom Lee’nin görüşü  şu an haklılığını ortaya koyuyor.

Bitcoin üzerindeki yükseliş eğilimi hızlı ve öfkeli oluyor

Bitcoin üzerindeki yükseliş eğilimi hızlı ve öfkeli oluyor. Bu da kripto paraların aslında ikinci çeyrekte bir köşeye düştüğünü ve boğaların tam güçte olduğu beklentisini yoğunlaştırıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin