Lykke Blockchain teknolojisini uygulamada işletmelere yardımcı olacak
Lykke Blockchain teknolojisini uygulamada işletmelere yardımcı olacak

Lykke borsası bir Blockchain girişim şirketi kuracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Lykke, IBM ve UBS’den iki eski yöneticiyle bir Blockchain odaklı hızlandırıcı girişim şirketi kuracak.

Lykke Blockchain teknolojisini uygulamada işletmelere yardımcı olacak

İsviçre merkezli Blockchain Valley Ventures (BVV) Perşembe günü yaptığı açıklamada, sermaye yatırımları, ICO ve pazarlama desteği ve token geliştirme yardımı dahil olmak üzere Blockchain kullanmak için çaba gösteren işletmelere çeşitli hizmetler sunacağını duyurdu. Firma, aynı zamanda Lykke’nin açık kaynak Blockchain teknolojisini uygulamada işletmelere yardımcı olacağını da söyledi. BVV’nin yönetim kurulu üyesi ve eski grup başkanı olan Oliver Bussman, konuya yönelik şunları söyledi:

BVV’nin temel misyonu, girişimler ve yatırımcılar arasında köprüler kurmak, küresel ekonomiye ve Blockchain sektörüne bir bütün olarak gerçek ve önemli faydalar sağlayan projelere yardımcı olmak.

Yeni girişimleri finanse etme stratejisi “Hibrit Model” olarak nitelendiriliyor

Firma, yeni iş girişimlerini finanse etme stratejisini “Hibrit Model” olarak nitelendirdi ve şirketin risk sermayesi ile ICO’lar aracılığıyla elde edilen gelirin bir kombinasyonunu kullanmayı planladığını açıkladı. Lykke’nin kurucusu ve CEO’su olan Richard Olsen, konuya yönelik şunları söyledi:

ICO’lar normal hale geldikçe, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önemli bir gelir biriktirene kadar beklemek artık gerekli değil. Bununla birlikte, pek çok kişinin bağımsız ve tarafsız olan rehberliğe ihtiyacı var.

Firma, başlangıçta AB temelli projelere odaklanacak

Firma, başlangıçta AB temelli projelere odaklanmayı planladığını, ancak hem küresel pazarlarda hem de küresel bir etkide yer alması gerektiğini söyledi. IBM’in eski CEO’su Heinrich Zetlmayer, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Uzun vadeli vizyonumuz, BVV’yi kripto alanında lider yönetimin içinde tutmak. Kesintiye yol açan endüstriler üzerinde kalıcı etkilere sahip olmak için gerçek potansiyele sahip olduğuna inandığımız projelere destek sunmak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin