Litecoin kurucusu daha önce Blockseer'in etkili bir hissedarıydı
Litecoin kurucusu daha önce Blockseer'in etkili bir hissedarıydı

Litecoin kurucusu DMG Blockchain’in danışma kuruluna katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir basın açıklamasına göre, Litecoin kurucusu Charlie Lee ve Coinbase’deki eski mühendislik direktörü, DMG Blockchain Solutions Inc. şirketinin yeni planlarını geliştirmesine yardımcı olmak için bugün danışma kuruluna katıldı. DMG, madencilik kamu blokajlarına odaklanan ve izin verilen Blockchain teknolojisini uygulayan, tedarik zinciri aracılığıyla değer hareketi ile bağlantılı sahtecilik ve sürtünme problemini çözmek için kullanılan bir kripto para ve Blockchain platformudur.

DMG, Litecoin’i ekleyerek Bitcoin’in ötesine geçmeyi planlamakta

DMG Blockchain Solutions Inc.’in CEO’su Dan Reitzik konuya yönelik şunları söyledi:

Charlie Lee’ye gelince, DMG Blockchain Solutions’daki tüm çalışanlar kişisel olarak olmasalar da onu itibarlarıyla tanıyorlar. Hepimizin endüstri bilgisinin ve DMG’nin stratejisi ve gelişimi üzerinde kişisel ilgisinin olması bizi heyecanlandırıyor.

Madencilik hizmetlerinin bir parçası olarak (MaaS) DMG, Litecoin (LTC)’i ekleyerek Bitcoin’in (BTC) ötesine geçmeyi planlamakta. Dan Retzik, madencilik hizmetlerinin bir parçası olarak müşterileri Litecoin madencilik hizmetlerini talep ettikleri için bunu yapmayı planladıklarını belirtti.

Litecoin kurucusu daha önce Blockseer’in etkili bir hissedarıydı

Ayrıca Dan Retzik, şirkete Charlie Lee’nin, hem hissedar hem de danışman olarak katılması konusunda şanslı olduklarını söyledi. Charlie Lee, daha önce DMG Blockchain Solutions tarafından satın alınan Blockseer’in etkili bir hissedarıydı.

Bu ayın başlarında DMG, Lightning protokolüne temel kodun katkıda bulunacağını duyurdu. Bu durum, Blockchain işlemlerinin Bitcoin ağını iyileştirmesine neden olabilir. Şimdi, basın bülteninde belirtildiği gibi, Bitcoin ve Litecoin arasındaki çapraz zincir atomik takasları için Lightning  protokolünü uygulamayı planlıyorlar.

“Litecoin Gold’un LTC’yi destekleme konusundaki ilgisini görmekten memnuniyet duyuyorum.”

Charlie Lee’nin karma protokolü, Bitcoin tarafından kullanılandan farklı bir algoritma olan Scrypt tabanlı bir algoritma kullandığı için Blockchain işlem süresini neredeyse yüzde 75 oranında azaltıyor. Bu Litecoin’i, yüksek hacimli işlemleri içerdiği için perakende alışveriş ve çevrimiçi ödemelere uygun hale getiriyor. Charlie Lee konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Litecoin Gold (LTG)’un LTC’yi destekleme konusundaki ilgisini görmekten memnuniyet duyuyorum. LTC ekosistemine genişledikçe, DMG’nin endüstriyel madencilik ve mühendislik ekiplerine danışmanlık yapmak için sabırsızlanıyorum.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin