featured
TRON (TRX) tüm atkoinlerden daha iyi performans gösteriyor

TRON (TRX) tüm atkoinleri geride bırakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto boğaları bu sabah hala tetikte bekliyor ve piyasalar yavaşlamakla birlikte yukarı doğru ilerlemekte. Bitcoin (BTC) bugün %3 değer kazandı ve psikolojik olarak 10 bin dolarlık seviyeye doğru ilerlemekte. BTC şu anda 9.458 dolar seviyesinden işlem görüyor ve sinyaller uzun vadede yükselişe işaret ediyor. Altkoinler bu sabah yine Asya’da daha yüksek seviyelerde işlem görüyor olsa da, düzeltme yaşayan birkaç altkoin kırmızı bölgede işlem görüyor. Altkoinler içerisinde en iyi performans gösteren kripto para birimi TRON (TRX) tüm altkoinleri geride bırakıyor.

TRON (TRX) tüm atkoinlerden daha iyi performans gösteriyor

İster kabul edin ister etmeyin, TRON bu sabah Asya ticareti sırasında diğer tüm kripto paraları geride bırakıyor. Coinmarketcap, TRX’in 0,10 dolara yaklaşmasıyla günün başında %29’luk bir kazanç bildirdi. TRON şu an 0,07 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Hafta boyunca TRON, 0,04 dolar seviyesinden yükselerek %85’lik önemli kazanımlar elde etti. Bu altkoinde aylık görünüm daha da parlak hale geliyor. Bitcoin’e karşı TRON, dün bu kez 640 Satoshi’yi %25 fark yaratarak 800 Satoshi’ye çıkardı. Haftalık kazançlar geçtiğimiz Çarşamba günkü 535 Satoshi’den %50 oranında fazla, bu etkileyici.

TRON (TRX) tüm atkoinleri geride bırakıyor
TRON (TRX) tüm atkoinleri geride bırakıyor

Piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük onüçüncü kripto para birimi olan TRON airdrop yapmaya hazırlanıyor. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve TRON CEO’su Justin Sun arasında, 6 Nisan tarihinde, çevrimiçi ortamda bir anlaşmazlık yaşanmıştı. İddiaya göre TRON’un 30 milyon adet TRX’i Ethereum topluluğuna dağıtması, bu tartışmanın tatlığa bağlandığının bir göstergesi.

TRON şu anda NEO’nun hemen arkasında, onbirinci sırada oturuyor

TRON kurucusu Justin Sun, uyanık saatlerinin çoğunu Twitter’da geçiriyor gibi görünüyor. Bu nedenle yeni yayınlar ve duyurular bu altkoin için sıradan bir şey değil. TRON için piyasa kapitalizasyonunun artırılmasına ilişkin bir güncelleme ile birlikte bir kaç küçük ortaklık ve değişim listesi geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Her zaman olduğu gibi, Güney Koreliler bu sabah TRON’da öndeydi ve toplam ticaretin %50’sinden fazlası won (KRW)’daydı. Upbit, Binance ve Bithumb, TRON ticaretinde önde olan ilk üç borsa. Toplam hacim son 24 saatte 560 milyon dolardan 2 milyar doların üzerine çıktı. Bu, TRON’un piyasadaki parasının 5 milyar doların altına düşmesine neden oldu. TRON şu anda NEO’nun hemen arkasında, onbirinci sırada oturuyor.

Diğer iyi performans gösteren altkoinler EOS ve Binance Coin

Toplam kripto para piyasası hacmi hala daha yüksek. Bugün, yazının yazıldığı tarih itibariyle dünkü seviyeden 418 milyar dolara çıkmakta. Asya’da bu sabah iyi performans gösteren diğer altkoinler arasında yaklaşık %10’luk değer kazancıyla EOS ve Binance Coin’i yer almakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin