Ledger, veri saldırıları hakkında bilgi verecekleri bitcoin ile ödüllendirecek
Ledger, veri saldırıları hakkında bilgi verecekleri bitcoin ile ödüllendirecek

Ledger cüzdan kullanıcıları Bitcoin Cash’lerine erişemiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ledger cüzdan kullanıcıları Bitcoin Cash’lerine erişemiyor. Ledger Wallet (cüzdan) kullanıcıları Pazartesi gününden beri Bitcoin Cash’lerine erişemiyor. Bazı kullanıcılar firmanın kendilerini oyaladığını düşünüyor.

Ledger cüzdan kullanıcıları Bitcoin Cash’lerine Pazartesi gününden beri erişemiyor

Reddit’teki kullanıcılar tarafından yapılan açıklamalara göre, Pazartesi gününden beri Bitcoin Cash cüzdanlarına erişilemiyor, bakiyeler görüntülenemiyor ve işlem yapılamıyor. Konuya yönelik bir Reddit kullanıcısı Salı günü yaptığı bir yorumda şunları söyledi:

20 saattir beklemekteyim, ancak bu sorun hala çözülmedi. Bitcoin Cash cüzdanıma explorer da görülmesine rağmen ulaşamıyorum ve işlem yapamıyorum. Bu, oldukça büyük bir kesinti gibi görünüyor.

Bitcoin-ABC’nin yeni sürümü ayrıştırıcılarla uyuşmuyor

Sorun ilk olarak Pazartesi günü saat 18:30’da yapılan bir açıklama ile kabul edildi. Bu açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Bitcoin-ABC’nin yeni sürümü (Bitcoin Cash Node) ayrıştırıcılarımızla uyuşmuyor. Sonuç olarak, cüzdanlarınız da yanlış bakiyeler görüyorsunuz. Mühendislik ekibimiz şu anda bir çözüm üzerinde çalışıyor.

Ledger cüzdan ekibi, cüzdanları geri getirmeye çabalıyor

Açıklamadan hemen sonra yapılan güncellemeler ekibin cüzdanları geri getirme çabalarını gösteriyor. Salı günü saat 18:18’de yapılan açıklamaya göre, Blockchain explorer başarılı bir şekilde tekrar başlatıldı ve şimdi her işlem temizleniyor. Ancak güncelleme başlatmanın senkronizasyona başlayabilmesi için en az bir saat geçeceği tahmin ediyor.

Geçici olarak cüzdanlara erişmek için Electron Cash kullanılacak

Ledger CEO’su Eric Larcheveque Reddit kullanıcılarına, şirketin Bitcoin Cash Node’larını yeniden düzenlediğini ve geçici olarak cüzdanlarına erişmek için Electron Cash’i kullanabileceklerini söyledi. Ancak kullanıcılar Electron Cash cüzdanının da düzgün çalışmadığından şikayet ettiler.

“Ledger’den daha fazla profesyonellik bekliyordum.”

Ayrıca kullanıcılar şirketin CTO’su Nicolas Bacca’nın konuyla fazla ilgilenmediğini belirterek şu yorumları yaptılar:

Böyle bir meselenin çözülmesinin uzun zaman alması hayal kırıklığına uğratıyor. Ledger’den daha fazla profesyonellik bekliyordum. Ancak çok az önceliğe sahip bir azınlık tokeni olarak Bitcoin Cash’i ele alıyorlar gibi görünüyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin