Küresel ödeme devinden Blockchain’e büyük destek
Küresel ödeme devinden Blockchain’e büyük destek

Küresel ödeme devinden Blockchain’e büyük destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel ödeme devinden Blockchain’e büyük destek. Küresel ödemeler devi Discover Financial Services, grubun Blockchain eğitimi ve savunuculuğu misyonuna yardımcı olmak için, Dijital Ticaret Odası (Chamber of Digital Commerce)’na katıldı.

Küresel ödeme devi, Blockchain teknolojilerinin benimsenmesini hızlandıracak

Discover Card‘ı işleten firma, kuruluşun yönetim komitesine tam üye olarak katıldı. Salı günü yapılan açıklamada da kuruluşun, dünya çapında Blockchain teknolojilerinin benimsenmesinin hızlandırılmasına destek vereceği belirtiliyor. Basın bültenine göre, Discover’ın ödeme ağları 185’ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Bu durum şirketi, ABD’deki en büyük kart yayıncılarından biri haline getiriyor.

Dijital Ticaret Odası Başkanı Perianne Boring, örgütünün yeni üyeyi ağırlamaktan heyecan duyduğunu belirtti. Ayrıca en büyük şirketlerden birinin faaliyetlerine dahil olduğunu ve bunun da Blockchain endüstrisinin olgunlaşmasına dair olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Blockchain ekosisteminin en büyük politika konusu, düzenleyici belirsizliği

Perianne Boring, Discover ve Dijital Ticaret Odası’nın daha önce bir code-a-thon üzerinde birlikte çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Perianne Boring, ödeme firmasının Blockchain üzerindeki operasyonlarını artırmaya başladığını, bu yüzden aralarında organik bir ilişki oluştuğunu da sözlerine ekledi.

Discover, grubun yürütme komitesinin tam teşekküllü bir üyesi olarak, şu anda yasal bir gri alanın bulunduğu yeri teşvik etmek üzere endüstri ve hükumetle birlikte çalışacak. Perianne Boring, Blockchain teknolojisi ekosisteminin bugün karşı karşıya olduğu en büyük politika konusunun, düzenleyici belirsizliği olduğunu vurguluyor.

“Kimse kimin hangi konuda yargı yetkisine sahip olduğunu bilemiyor.”

Perianne Boring açıklamalarına şu şekilde devam ediyor:

ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu‘nundan Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’na ve Yabancı Varlıklar Kontrol Bürosu‘na kadar düzenleyici kurumların her biri, kripto para sektörüne karşı kendi yaklaşımlarını benimsiyor ve bir türlü merkezi bir nokta yakalanamıyor. Kimse kimin hangi konuda yargı yetkisine sahip olduğunu bilemiyor.

Sorunu çözmek için devlet düzeyindeki yasama meclisleri ve düzenleyiciler ABD genelinde bir yama sistemi yaratan kendi kurallarını geliştiriyor. Perianne Boring, düzenleyici alanda açık bir çerçeve oluşturulmasının daha düzgün bir yaklaşım olacağını belirtiyor. Perianne Boring, Discover’ın Dijital Ticaret Odası’na üyeliğinin topluluklarını güçlendirmeye yardımcı olacağını belirtiyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Bundan sonra gerçekten kamu nezdinde böylesine etkili bir finans kurumuna sahip olduğumuz görülecek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin