featured
Stellar Lumens (XLM) ve Novatti Group işbirliği açıklandı!

Stellar Lumens dev bir ortaklık duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Global yazılım teknolojisi ve sistem entegrasyonu sağlayıcısı Novatti Group, ödeme platformunda Blockchain ödemelerinin entegrasyonu için Stellar Lumens (XLM) ile işbirliği anlaşması yaptığını duyurdu.

Stellar’ın kullanıcı sayısı artacak!

Stellar Lumens (XLM) ve Novatti Group arasındaki bu işbirliğinin sadece sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmakla kalmayacağı aşikar. Anlaşmanın aynı zamanda hem Novatti hem de Stellar’ın kullanıcı sayısında artışa neden olacağı belirtiliyor.

Ortaklığın Blockchain alanında çok çeşitli fırsatlar yaratması bekleniyor. Stellar’ın ortakları artık Novatti’nin ödeme teknolojisine erişebileceği için Stellar ağındaki artan işlem ağının sağladığı ödemeler ve faturalandırma alanındaki yüksek gelir akışları potansiyelini artırıyor.

Yöneticilerden gelen tepkiler olumlu

Bununla birlikte, ağdaki işlemlerin Mayıs 2018’de başlaması bekleniyor. Havale işlemlerinin ödemelerini yönetmek için Novatti, işlem bazında ücret alacak.

Novatti Group’un İcra Kurulu Başkanı Peter Cook’un konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Novatti’nin ödeme platformunun Stellar Network’e entegrasyonunun tamamlanması, Blockchain ağındaki işlemler tarafından yönlendirilen, gelecekteki yüksek gelir akışını oluşturmak adına temelleri oluşturuyor.

Stellar Ortaklık Direktörü Ella Qiang ise Twitter aracılığıyla yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Stellar entegrasyonunun tamamlanması üzerine ortağımız Novatti’ye tebriklerimizi iletiyoruz. Önümüzdeki aylarda işlemlerin başladığını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Stellar Lumens (XLM) 24 saatlik grafiği

Stellar Lumens (XLM) 24 saatlik grafik
Stellar Lumens (XLM) 24 saatlik grafik

Coinmarketcap‘ten alınan verilere göre Stellar’ın (XLM) 17 Nisan TSİ 23.30 – 18 Nisan TSİ arasında izlediği grafik bu şekilde. Kripto para, son 24 saatte %13,40 değer kazanarak 0,28 dolardan 0,34 dolara fırladı.

Bu işbirliğinin ardından Stellar’ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Stellar (XLM)’de neler oluyor?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin