Kripto para birimi piyasa hacmi geri döndü
Kripto para birimi piyasa hacmi geri döndü

Kripto para birimi piyasa hacmi geri döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasa hacmi geri döndü. Geçtiğimiz 24 saat içinde, kripto para birimi piyasası 20 milyar dolar kazandı. Büyük kripto paralar Bitcoin ve Ethereum ise sağlam kazançlar kaydetti. Bitcoin, yüzde 6’dan fazla artarken, Ethereum, EOS, Litecoin, Ripple ve Bitcoin Cash %4 oranında arttı.

Kripto para birimi piyasa talepleri artıyor

Kripto para birimi piyasa talepleri artıyor. Kripto para piyasa veri sağlayıcısı LiveCoinWatch’in gösterdiği gibi dünyanın en büyük kripto para şirketi olan Binance’de kurucu ve CEO olan Changpeng Zhao, en büyük kripto para birimi değişimlerindeki hacimlerin geri geldiğini ve kripto para için talepte artış olduğunu belirtti.

Changpeng Zhao, kripto para piyasasının günlük işlem hacminde büyük bir artış göstermeye başlamasından bu yana, “hacimlerin geri döndüğünü görmek iyi” açıklamasını yaptı. Bu durum, Bitcoin fiyatının bu ayın başlarında 7.000 dolara düştüğünden beri nispeten düşük seyretti.

Storm, küresel pazarda ikinci işlem hacmi yüksek kripto para birimi

Kullanıcıları mikro görevleri yerine getirmek için teşvik eden bir Ethereum tabanlı Blockchain platformu olan Storm, günümüzün en iyi performans gösteren kripto para birimiydi. Şu anda Storm, 2,3 milyar dolarlık işlem hacmiyle, Bitcoin’in ardından küresel pazarda ikinci işlem hacmi yüksek kripto para birimi olarak kalıyor.

Storm’un günlük işlem hacminin büyük bir çoğunluğu Güney Kore’nin ikinci en büyük ve dünyanın beşinci en büyük kripto para borsası olan Upbit’dedir. Güney Koreli kripto para piyasası, Fırtına’nın son rallisine liderlik ediyor.

Güney Kore’deki birçok yatırımcı, kripto para birimlerindeki keskin düşüşten zarar gördü

Güney Kore’nin Ethereum’u olarak bilinen ICON, aynı zamanda ülkenin en büyük kripto para birimi borsası olan Bithumb’un geçtiğimiz hafta sıralamasında büyük bir artış yaşadı.

Birkaç ay boyunca, Güney Koreli kripto para birimi borsalarındaki hacimler düşük kaldı. Düzeltme süresince, Güney Kore’deki birçok yatırımcı, özellikle spekülatörler ve zayıf ellerin çoğu büyük kripto para birimlerindeki keskin düşüşten zarar gördü.

Kripto para birimi piyasaları geçen haftanın zararlarını kurtarabilir

Sonuç olarak analistler, Güney Kore’deki kripto para piyasasının iyileşmesinin en az üç ila dört ay süreceğini tahmin ediyor. Ancak Peter Thiel, Twitter CEO’su Jack Dorsey ve milyarder yatırımcı Alan Howard gibi yatırımcıların kripto paralara yönelik açıklamalarının medyada olumlu bir şekilde yer alması, yerel piyasayı hızla toparlanmaya yöneltti.

Geçtiğimiz günlerde, Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinin fiyatları oldukça düşük kaldı. Sonuç olarak Bitcoin fiyatı 9 bin dolardan 8,500 dolara düştü. Kripto para piyasasının mevcut günlük işlem hacmi önümüzdeki birkaç gün içinde devam edebilirse, piyasa geçen haftanın zararlarını kurtarabilir.

“Bitcoin, eski fiyatlarına geri dönecek gibi görünüyor.”

Finans piyasası araştırmasında uzman olan Aaron Brown, fiyat hareketlerinin pürüzsüz kalması nedeniyle, piyasadaki Bitcoin talebinin artmadığını ve azalmadığını belirtiyor. Aaron Brown açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin, hem tarihsel gerçek fiyat hareketlerini kullanarak hem de opsiyonel oynaklıklarını kullanarak, eski fiyatlarına geri dönecek gibi görünüyor. Bu, Bitcoin fiyat hareketlerinin, sıçramalar ve çoğu varlık gibi volatilite değişiklikleriyle karakterize edilmek yerine, sorunsuz olduğunu göstermekte. Bitcoin oynaklığı çok yüksek, ancak volatilite tüm riskleri alır.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin