Kore Ethereum’u olarak da bilinen ICON, Deloitte ile ortaklık kurdu!
Kore Ethereum’u olarak da bilinen ICON, Deloitte ile ortaklık kurdu!

Kore Ethereum’u dünyanın en büyük denetim şirketi ile ortaklık kurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kore Ethereum’u olarak da bilinen ICON ve dünyanın en büyük denetim şirketi Deloitte, Blockchain temelli projeleri geliştirmek, güçlendirmek ve ticarileştirmek için bir ortaklık anlaşmasını imzaladı. 30’dan fazla Blockchain projesi geliştiren ve ticarileştiren Deloitte Blockchain Lab’ın işbirliği ile ICON’un teknolojisinin her iki şirketin de Blockchain endüstrisindeki rekabet gücünü güçlendirmesi bekleniyor.

Kore Ethereum’u olarak da bilinen ICON, Deloitte ile ortaklık kurdu!

Bu anlaşma ile, Deloitte Startup Advisory Group, muhasebe/finansal danışmanlık, vergi danışmanlığı, risk danışmanlığı, yatırım sağlama ve yurt dışı ilerleme desteği yoluyla Blockchain tabanlı projelerin ticarileştirilmesi için profesyonel hizmetler sunacak. Ayrıca, iki şirket gelecek vaat eden Blockchain şirketlerini aramaya devam edecek. ICON’un (ICX) yöneticilerinden JH Kim, ortaklıkla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Blockchain ağımızı ve faaliyetlerimizi Deloitte’un küresel ağı ve ortaklarının iş birliği ile genişletmeyi umuyoruz.

Deloitte Startup Advisory Group’un genel müdürü YH Kim ise konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Blockchain işinde lider şirketler arasındaki işbirliği şart. ICON ile birlikte çalışarak Blockchain teknolojisini gerçek dünyada uygulamak için en iyi uygulamaları oluşturmayı ve Blockchain endüstrisindeki gücümüzü genişletmeyi umuyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Medium

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin