JP Morgan, Quorum, blockchain, blockchain haberleri
JP Morgan Quorum

JP Morgan’nın Blockchain’i Quorum şirketten bağımsız olmayı planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD finans devi JP Morgan Chase Blockchain’ini Quorum, bağımsız bir şirket olarak ayırmayı düşünüyor. Bu hamle projenin cazibesini arttırabilir.

İçerden öğrenildiği söylenen haberlere göre, açık kaynak Quorum Blockchain projesi ana şirketten ayrılıp bağımsız bir proje olacak. Kaynaklar konunun daha çok taze ve başında olduğunu söylüyorlar. JP Morgan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dağıtılmış defter teknolojisinin iş dünyasında dönüştürücü bir rol oynayacağına inanmaya devam ediyoruz. bu yüzden birden çok Blockchain çözümü oluşturuyoruz. Spekülasyon hakkında yorum yapmayacağız, ancak Quorum finansal hizmetlerin ötesinde son derece başarılı bir kurumsal platform haline geldi ve potansiyelinden dolayı heyecan duyuyoruz. “

Kripto paraların bağımsız ve merkezi olmayan biçimlerinin yükselişini engelleme çabalarında, büyük bankalar kendi Blockchain projelerine ve araştırmalarına milyonlarca dolar harcıyorlar. Bir başka teşvik de uluslararası fon transferleri gibi verimlilik ve müşteri hizmetlerinin iyileştirilmesidir.

Quorum bağımsız olarak daha hızlı ilerlemeyi hedefliyor

JP Morgan’ın kurumsal Blockchain’i, Zcash ile birlikte geçen yıl sıfır bilgi güvenliği katmanı (ZSL), işlevselliği hakkında bilgi sahibi olma konusunda ilave bir katman sağlamak amaçlı anlaşma imzalamış ve sisteme entegre etmişti.

Büyük bankalar, kendi ürün yelpazesini genişletmek için, Blockchain şirketlerinin ve mevcut kripto para birimlerinin uzmanlığını başvurmaya başladılar. Şirketler teknoloji çözümleri için daha ileriye adım attıkça, kripto alanında daha fazla ortaklık kurabilir.

Ek bir gizlilik katmanı veya birleştirme teknolojisi, bir programlama platformu veya bir zincire karşılık bir kafes tipi ağ gibi ek işlevsellik sağlayabilecek çok sayıda Blockchain projeleri var. Anında akla gelen bazıları arasında Cardano, Lisk, Nano ve Verge var. Büyük kurumlar Blockchain startupları ile ortaklık kurduğunda tüm kripto eko sistemi, ana akımda daha fazla kabul görecektir.

Newsbtc

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin