isviçre, blockchain, Liechtenstein, blockchain haberleri
İsviçre Blockchain

İsviçre, Blockchain zirvesine ev sahipliği yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre’nin Zürih şehri, IBM’inde ortaklık yaptığı start up Network InnMind ve Blockchain şirketi KICKICO’ın düzenlediği konferansa ev sahipliği yaptı.

Açılış konuşmacıları Liechtenstein Prensi Michael, Zug hükümet üyesi Matthias Michel ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanlarından Sergey Glazyev idi. Jeopolitik İstihbarat Teşkilatı’nın (CBS) kurucusu ve başkanı olan Prince Michael, Blockchain’in refahı koruma ve desteklemek için ideal bir araç olduğunu söyledi. Liechtenstein finans sektörün tüm bileşenleriyle birlikte tamamen varlıkların korunmasına odaklandığını vurguladı. Böylelikle, veriyi şeffaf ve değişmez bir şekilde kaydetme kabiliyeti göz önüne alındığında, Blockchain’in büyük bir değere sahip olduğunu belirtti.

İşviçre konferansa ev sahipliği yaptı

Prens Liechtenstein’ın, İsviçre’nin Zug’da sahip olduğu şeye benzer bir kripto para birimi oluşturmaya hazır olduğunu ortaya koydu. Ülkenin düzenleyicilerinin, özellikle doğru yönetmelik dengesini sağlamak amacıyla kripto para birimleri için sözde bir düzenleyici laboratuvar oluşturduğunu söyledi. Prens Michael finansal piyasalarda aşırı denetimi desteklemediğini de sözlerine ekledi.

Şubat ayında Liechtenstein’da ki Crown Prince Alois’in ailesinin zenginliğini geri kazanmak için Blockchain ve kripto parayı kullanmak istediğini bildirmiştik. Dip not olarak Liechtenstein kraliyet ailesi, Avrupanın en zengin ailesidir.

Kazakistan’ın Astana Uluslararası Finans Merkezi valisi Kairat Kelimbetov, Blockchain’in ister istemez kaçınılmaz bir eğilim olduğunu söyledi. Kazakistan’ın yeni teknolojileri teşvik etmek için İsviçre ve Avustralya gibi ülkeleri takip etmek istediğini ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na (CIS) odaklanmış bir Blockchain merkezi oluşturduğunu açıkladı.

Putin’in ekonomi danışmanı Sergey Glazyev, görüntülü görüşme yoluyla engellemenin yolsuzluk ve dolandırıcılıkla mücadelede etkili bir araç olduğunu söyledi. Ayrıca dijital paraya değinerek, Rusya’nın geleneksel para biçimini bir tür dijital para birimi ile birleştirebileceğini açıkladı.

Cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin