Grayscale ve Winklevoss kardeşlerden ortak Bitcoin tahmini:
Grayscale ve Winklevoss kardeşlerden ortak Bitcoin tahmini: "Daha yolun başındayız!"

Winklevoss kardeşlerden Sanal Ticaret Birliği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook’a açtıkları dava sonrasında kazandıkları parayı Bitcoin’e yatırarak Bitcoin milyaderi olan ikiz kardeşler Cameron ve Tyler Winklevoss, Sanal Ticaret Birliği (Virtual Commodity Association) adlı bir proje ortaya koyacak.

Piyasaları yasal bir biçimde düzenlemeye yönelik olarak ortaya koyulan bu proje hakkında açıklamalarda bulunan ikizler, dün ABD sanal birim endüstrisi içinorganizasyon önerisinde bulundular. Bu öneride Winklevoss ikizleri şunları söyledi:

ABD’li düzenleyiciler ve yasa koyucular arasında, sanal para birimi endüstrisinin daha fazla denetlenmesi ve kendi kendini yönetme ihtiyacına ilişkin yeni tartışmalar var. Dolayısıyla, sanal emtia nakit piyasalarına, kendi kendini düzenleme biçiminde ek bir gözetim katmanının eklenmesi, tüketicinin korunması ve bu pazarların bütünlüğünün sağlanması  için oldukça önemlidir.

Winklevoss’lar bu konuda bir de öneride bulundu: Sanal Ticaret Birliği.

Sanal Ticaret Birliği nedir?

Winklevoss kardeşler bu projeyi de bugün attıkları bir gönderiyle açıkladı:

  • Herhangi bir piyasada faaliyet göstermeyen kar amacı gütmeyen bağımsız bir düzenleyici kuruluş olacak,
  • Ticaret birliği olmayacak,
  • Güvenlik tokenları veya güvenlik tokenları platformları için düzenleyici programlar sağlanmayacak
  • Global standartlara uygun olacak

Birlik ayrıca şunu amaçlayacak: Finansal olarak sağlam, sorumlu ve yenilikçi sanal emtia piyasaları; fiyat bulma, verimlilik ve şeffaflığı teşvik eden endüstri sponsorlu standartlar, ses uygulamaları ve gözetim sistemiyle desteklenecek.  Dolandırıcılık eylemlerinin ve uygulamalarının tespitini ve caydırıcılığını teşvik etmek.

Winklevoss kardeşler kimdir?

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in Facebook’un kuruluşunda fikirlerini çaldığını iddia eden iki kardeş. Winklevoss kardeşler daha sonra Facebook’la mahkemelik oldu ve 20 milyon dolar ve belirli bir hisse payı kazanmayı başardı. Kardeşler daha sonra bu parayı Bitcoin’e yatırdı ve ilk milyader ikizler olarak tarihe geçti.

ETHNews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin