IOTA güçlenmeye devam ediyor
IOTA güçlenmeye devam ediyor

IOTA güçlenmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA güçlenmeye devam ediyor. Kar amacı gütmeyen Blockchain temelli bir kuruluş olan IOTA Vakfı gücüne güç katmaya devam ediyor. 9 Nisan’da Fujitsu Orta Avrupa sorumlusu Dr. Rolf Werner’in bundan sonra IOTA Vakfı için çalışacağı açıklandı.

Rolf Werner ile IOTA güçlenmeye devam ediyor

Bir blog yazısında, IOTA Vakfı yöneticileri Rolf Werner’in kendine özgü gayreti ve çalışma hırsının dağıtık defter teknolojisi (DLT) alanında vakfa büyük bir değer katacağını belirttiler.  Ayrıca, Fujitsu Teknoloji Çözümleri Yönetim Kurulu Başkanı olarak da çalışmakta olan Rolf Werner’in işe alınması, 2018’in başından beri IoT (Internet of things) nesnelerin interneti odaklı çalışan IOTA için ikinci en büyük işe alım olayı oldu.

Volkswagen Baş Dijital Müdürü’de IOTA Vakfı’na katıldı

IOTA, Ocak ayında Volkswagen Baş Dijital Müdürü Johann Jungwirth’i danışma kuruluna katıldığını açıkladı. Bu şirketin 2018 yılından beri en  büyük işe alım olayı.

IOTA Vakfı’nın en büyük ürünü Tangle isimli teknoloji

Şirketin en büyük ürünü ise IOTA, altyapısındaki Tangle isimli teknoloji. Tangle’de “bloksuz dağıtılan defter” sebebiyle mikro işlemler de dahil hiçbir işlemde ücret ödenmiyor. Tangle kripto paraların genelinin kullandığı küresel Blockchain’den farklı. Tangle Blockchain’in global ekonominin birçok sektörü için önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor.

“IOTA Tangle’a dayalı merkezi olmayan ve güvenli uygulamaların olanakları mükemmel.”

Rolf Werner konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Dağıtık defter teknolojisi olarak IOTA Tangle’a dayalı merkezi olmayan ve güvenli uygulamaların olanakları mükemmel. Makineden makineye yapılan ödemelerin teknolojik olarak ötesinde birçok yenilik yapılabilir. Örneğin; ürün zinciri dış müdahaleye kapalı ve güvenli kimlik yönetimi sağlanmasını da mümkün.

Fujitsu’nun kendisi de Blockchain’e yatırım yapıyor

Fujitsu’nun kendisi de Blockchain alanında aktif olarak yer alıyor. Fujitsu geçen ay Belçika’da Blockchain İnovasyon Merkezi açtığını duyurdu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin