BAT
İlk çeyreğin yıldızlarından BAT bakın ne kadar yükseldi

İlk çeyreğin yıldızlarından BAT bakın ne kadar yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Basic Attention Token (BAT), fiyatları 02 Şubat 2019’dan bu yana yüzde 180 gibi yüksek bir oranda artış kaydederken, 2019’a sağlam bir başlangıç ​​yaptı.

Yazım sırasında, BAT’ın fiyatı 30 sent civarındaydı ve coin 372,5 milyon dolarlık bir piyasa sermayesine sahipti. 24 saatlik zaman dilimi içinde ise BAT’ın işlem hacmi 53,6 milyon dolardı. Binance, işlem hacminin yüzde 31,80’ini BAT/BTC işlem çifti ile arttırdı. Coinbase Pro ise altcoinin toplam işlem hacminin yüzde  7,61’ine katkıda bulunmuş gözüküyor. (coinmarketcap)

BAT/USD işlem çiftinin Binance verilerine göre son bir haftalık görünümü ise şu şekilde:

BAT son bir haftada yükseliş ivmesini artırdı

BAT’ın sağlam yükselişinin ise son 5 günde dik bir ivmeye kazanması dikkat çekiyor. Özellikle kırılma noktası olarak görülen nokta ise 24 – 25 Mart tarihlerinde gibi gözüküyor. 24 Mart tarihinde yüzde 10 oranında yükselen coin sonrasında bir gerileme yaşamış fakat bu düşüş 4 saatlik görünümde 100 mumluk hareketli ortalamada destek bulmuştu.

Bu nokta ise bir kırılma noktası etkisi yaparak yeni alıcılar bulmasını sağlayan coinin bu süre zarfında yüzde 50’nin üzerinde değerlenmesini sağladı.  Bugünkü yükseliş hareketinde en yüksek 32 sent kapısından dönen coinin mevcutta yükseliş ivmesini devam ettirdiği görülüyor.

Coinin fiyatındaki yükselişin, BAT’ın CFO’su Holdi Bohren’in Reddit’te gerçekleştirdiği AMA’ya bağlı olduğu tahmin ediliyor. AMA’da Holli Bohern, BAT’ın “başarılı çıkışı” ile ilgili olan çeşitli soruları yanıtladı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin