Popüler analiste göre, Bitcoin Temmuz sonuna kadar 12 bin doları görecek
Popüler analiste göre, Bitcoin Temmuz sonuna kadar 12 bin doları görecek

TOP 3 Fiyat Tahmini: Bitcoin, XRP, ETH: Boğalar piyasaya girdi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasasında belirsizliğin halen devam etmesine rağmen, yeni düşüş eğiliminin canlı bir belirtisi yok. Aksine, Bitcoin, Ethereum ve Ripple mevcut seviyelerinde konsolide edildi ve yeni seviyelere çıkmaya hazırlar. En popüler kripto para birimlerinin teknik ve temel analizi ile piyasa etkilediklerini araştırdık.

Kripto para birimi piyasasında, bir miktar kripto para fiyatların yükseliş eğiliminde olmasına karşın, olumlu değişiklikler şimdiye kadar tüm likit enstrümanları etkilemedi.

Piyasa kapitalizasyonu 1 milyar dolar arttı ve şimdi 143 milyar dolar oldu. Bitcoin yükselirken dönem için çoğu kripto para biriminin maliyetindeki genel artış, Bitcoin’den altcoinlere fon akışının yüksek olasılığının bulunduğunu göstermekte.

Bitcoin

En popüler kripto para birimi 4.100 dolar seviyesinde işlem görmekte ve düzeltme ve üçgen düzeninin oluşumu çerçevesinde hareket etmektedir. Bu bir yükseliş eğilimi gösterir.

BTC/USD grafiği / Kaynak - TradingView
BTC/USD grafiği / Kaynak – TradingView

3.985 dolar seviyesine yakın bir üst limit testi bekleniyor. Bu noktaya ulaştığımızda, bir toparlanma ve 4.125 dolarlık potansiyel bir hedefle ana dijital varlığın büyümesini sürdürme girişimi beklemeliyiz.

Ethereum

ETH’de düşüş trendi mavi çizgisinde bir bozulma meydana geldi ve bununla birlikte, son iki gün için fiyat açıkça yerel bir teknik rakam olan “çift dip” olarak belirlendi. Bütün bunlar, hacminin artmasıyla birlikte, büyük bir alıcının ortaya çıkmasının bir işaretidir ve fiyat artışına katkıda bulunabilir.

ETH/USD grafiği / Kaynak - TradingView
ETH/USD grafiği / Kaynak – TradingView

Yeni bir büyüme dalgasının başlangıcına ilişkin teknik işaretler, 144 dolarlık bir direnç kırılması durumunda, pozisyondaki ilk kısmı portföydeki payın artırılması ihtimali ile açmak için iyi bir fırsat sunuyor.

Ripple

XRP diğer kripto paralarla birlikte hareket ediyor. Ayrıca, Ripple, Bitcoin ve Ethereum ile benzer fiyat dalgalanmalarına sahip. Bu bakımdan, XRP ticareti yapanlar da BTC ve ETH’ye bakmalıdır.

XRP/USD grafiği / Kaynak - TradingView
XRP/USD grafiği / Kaynak – TradingView

Satışların bir sonucu olarak, token mavi çizgiden geçti. Kısa vadede sahiplerinin tamamen ortak kripto para birimi piyasasının durumuna bağlı olduğunu ve hızlı alım veya satım için iç göstergelerin bulunmadığına dair bir onay aldı.

Kısa vadeli spekülasyonlar açısından, şu ana kadar bu varlıkta ilginç bir şey göremiyoruz.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin