Huawei, akıllı telefon, blockchain, sirin labs, blockchain haberleri
Huawei Blockchain

Huawei Blockchain destekli telefon çıkarmayı planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisi Huawei’nin, iki bilinmeyen kaynağın haberine kaynağa Blockchain uygulamalarını çalıştırabilecek bir modelin piyasaya sürülmesini düşünülüyor.

Yüksek teknoloji kullanan ve piyasaya düşük fiyatlı telefon sunan Çinli Shenzen şirketi, Sirin Labs ile görüşmelerde bulunduğunu, ancak toplantıların ne hakkında olduğunu ayrıntılı olarak açıklayamadığını söyledi.

Ancak, bu haberlere alışan insanlar, Huawei’nin Android sistemi Alfabe Inc.’in yanında Sirin Labs işletim sistemi SIRIN işletim sistemini yeni bir Blockchain’i telefon hattında kullanmakla ilgilendiklerini bildirdiler.

Sirin Labs’ın kendi Telegram sohbet grubunda 28 Şubat’ta her iki şirketin temsilcilerinin resmini paylaştı şunları söyledi:

“Sirin Labs ve Huawei arasında yapılan muhteşem bir toplantı oldu.. Tartışılan diğer şeylerin arasında Blockchain teknolojisini kitlelere güvenli bir şekilde getirmek için birlikte çalışma olasılığı vardı.”

Huawei Blockchain teknolojisi ile yakından ilgilenmeye başladı

Piyasadaki ilk Blockchain özellikli akıllı telefonun, genel olarak Blockchain teknolojisinin genel halka ne anlama geldiğine dair daha geniş bir anlayış getirmesi ve böylece teknolojinin daha geniş kapsamlı uygulamalarını açması olacaktır.

Techspot’a göre şirket, tüm aktif aygıtlarını ağlarında kaydettirmek için Blockchain’i kullanabilir. Böylece bir ürüne sahip olduğunun kanıtı, ürünle ilişkili özel bir anahtar üretilerek yapılabilir.

Huawei telefon sektöründe bir dev firma olmasına rağmen, Sirin Labs aynı zamanda bir Blockchain özellikli akıllı telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. Finney yaklaşık 1000 dolara mal olacak. Finney’in en çekici özelliği, akıllı bir cüzdanın akıllı telefona dahil edilmesi olabilir. Soğuk cüzdan, kripto parayı güvenli bir şekilde çevrimdışı saklamak için kullanılır. Cüzdanda saklanan dijital varlıklar da otomatik olarak fiat para birimine dönüştürülebilir.

Huawei telefonun benzer özellikleri sunması muhtemelancak anonim kaynaklara göre daha düşük bir fiyat ie satılacak. Huawei, çeşitli teknoloji iletişim alanlarında büyük bir paya sahiptir ve dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisidir. İç kaynaklara göre iki şirket arasındaki görüşmeler daha taslak aşamasında.

Newsbtc

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin