GE Transportation, bita, blockchain, blockchain haberleri
GE Transportation Blockchain

GE Transportation, global Blockchain ticaret birliğine katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Demiryolu, madencilik, denizcilik, sondaj ve enerji üretim ekipmanlarının global bir tedarikçisi olan GE Transportation, Blockchain Ulaşım Birliği’ne (BiTA) katıldığını açıkladı.

GE blogunda yayınlanan habere göre, bu ticaret birliği UPS, FedEx, Penske Lojistik ve Warren Buffet’in BNSF Demiryolları dahil olmak üzere 230’dan fazla katılımcıyı bir araya getirerek ortak geliri 1 trilyon dolar olan bir topluluğa dönüştü.

GE Transportation örgüte son katılan büyük şirket oldu

BiTA, ulaşım ve lojistik sektörlerinde Blockchain teknolojisini uygulamak ve geliştirmek için 2017’de kuruldu.

BiTA Genel Müdürü Craig Fuller, GE için her zaman teknolojinin ön planda olduğunu kaydetti. Dernek GE şirketi için sektörün Blockchain entegresine önderlik etmesine yardım eden etkin bir katılımcı olmasından memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekledi.

Chicago merkezli GE Transportation, ABD’nin çok uluslu holdingi General Electric’in bir firması. Dijital Sanayici Lideri olan GE Coğrafi Bilgi Sorumlusu Monica Caldas yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Üretkenliği artırmak ve daha sonra bu öğrenimleri müşterilerimiz için de geçerli kılmak için ileri teknolojileri dahili olarak uygulamalıyız.”

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin