EOS'un mucidi Block.one dikkat çeken bir sosyal medya patenti aldı
EOS'un mucidi Block.one dikkat çeken bir sosyal medya patenti aldı

FinLab AG ve Block.one EOS projeleri için yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

FinLab AG ve Block.one EOS projeleri için yatırım yapıyor. Alman fintech kuruluşu FinLab AG ve Blockchain yazılım platformu geliştiricisi Block.one, EOS.IO yazılımı kullanmak ve projeleri geliştirmek için 100 milyon dolarlık ortak girişim projesini açıkladı.

FinLab AG ve Block.one EOS.IO platformu geliştiriliyor

FinLab-run fonu, Cayman adalarında kayıtlı Block.one tarafından işletilen EOS.IO platformunu daha da geliştirmeyi amaçlamaktadır. Şirket, EOS.IO yazılımı için diğer girişim sermayesi şirketleriyle birlikte 1 milyar dolarlık bir fon vaat ediyor. FinLab fonu, bu nedenle EOS.IO yatırım sermayesinin sadece bir kısmını temsil etmektedir.

EOS.IO, Ethereum’un ERC20 standart belirteçleriyle desteklenen bir Blockchain mimarisidir

EOS.IO, Ethereum’un ERC20 standart belirteçleriyle desteklenen merkezi olmayan uygulamalar (DApps) için bir Blockchain mimarisidir. EOS.IO, Block.one tarafından geliştirilirken, açık kaynak platformu üçüncü taraflarca uygulamaya konulacak. Şirket, kendisini esas olarak Ethereum’a alternatif bir platform sunmak isteyen bir teknoloji tedarikçisi olarak tanımlamaktadır.

EOS.IO, yeni bir Blockchain mimarisi kullanarak geliştirilmiş ölçeklenebilirlik ve serbest işlemlere odaklanan üçüncü bir kripto para birimi yenilikleri ve Blockchain projeleri dalgasının bir parçasıdır. Şubat ayında araştırmacılar, yeni ölçeklenebilir bir BlockDAG-Blockchain’e alternatif bir şebeke yapısı tanıttı.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin