Ethereum ile yakalanan her Pokemon birbirinden eşsiz
Ethereum ile yakalanan her Pokemon birbirinden eşsiz

Ethereum ile Pokemon yakalama zamanı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ile Pokemon yakalama zamanı başladı! Ethereum (ETH) Blockchain’de Pokemon oyunlarının bir versiyonu oluşturuldu. Oyun, oyundaki Pokemon’un sahipliğini saklamak için Ethereum’un akıllı sözleşmelerini kullanıyor.

Ethereum ile yakalanan her Pokemon birbirinden eşsiz

Oyun, oyuncuların Pokemon’u yakalamaları için bir yol olarak rastgele karşılaşmalara sahip. Pokemon’lar Pokeball ile yakalanacak. Pokeball’lar, oyun içindeki mağazada Ethereum ile satın alınmalı ve temel top için 0,005 ETH’lik bir başlangıç ​​fiyatı ile Pokemon’u yakalayabilecek bir top için 0,15 ETH’e kadar gidebilecek. Oyunun, oyuncular için farklı Pokemon için Ethereum ticaretini yapabileceği bir pazar yeri desteği var. Oyunda yakalanan her Pokemon birbirinden eşsiz. Bu Pokemon, dijital kıtlık ile karakterize edilemeyen bir dijital olmayan varlık.

Oyunun amacı oyuncunun Pokedex’ini, oyunda mevcut olan 151 farklı Pokemon türünü yakalayarak doldurmak. 150 Pokemon yakalayan ilk kişi, sadece bir kopyası olan nadir Pokemon Mew’i yakalama fırsatı kazanacak. Bu yapıldıktan sonra, oyuncular bir savaş adasında birbirleriyle savaşabilirler. Geliştiriciler ayrıca, ilan edilen etkinliklerde nadir Pokemon yayınlayacaklarını belirtiyor. Oyun geliştiricileri tarafından, konuya yönelik şu  açıklama yapıldı:

Bu efsanevi Pokemon’un lansmanını duyurmak için özel etkinlikler oluşturacağız. Bu Pokemon çok nadir olacak. Oyunda sadece 3-5 varlık olacak.

Oyun geliştiricileri, akıllı sözleşmenin içeriğini yapmayacak

Geliştiriciler ayrıca, akıllı sözleşmenin içeriğini yapmayacaklarını belirtiyor. Çünkü oyunda olumsuz sonuçlar doğurabilecek. Oyun geliştiricileri, konuya yönelik şu  açıklamayı yaptı:

Kamu sözleşmesinin oyuncular arasında güven oluşturmak için önemli olduğunu biliyoruz. Ancak sözleşmenin yayınlanmasının oyunun bazı bölümlerine zarar verebileceğinden korkuyoruz.

Geliştiriciler, oyunun popüler olmasından sonra halka açmayı planladıklarını belirtiyor Diğer oyunlarla birlikte kendi oyunlarını inşa etmek için başka bir Blockchain oyun geliştiricisiyle çalışacaklarını da söylediler. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar telif hakkı ihlali konusunda endişeli.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin