24 mayıs ripple
24 mayıs ripple fiyat analizi

24 Mayıs Ripple Fiyat Analizi: XRP dolar karşısında zorlu bir mücadele veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 mayıs Ripple fiyatı ile ilgili önemli teknik gelişmeleri şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Asya işlem saatinde Ripple dolar karşısında 0,60 dolar desteğine de tutunamayarak bu fiyatın biraz altına saktığı görüldü
  • Dünün en önemli hareketi ise düşüş trendinin teyidi olarak görebileceğimiz  XRP’nin mevcut direnç noktası olan 0,63 dolara erişememesi oldu
  • Sabah saatlerinde XRP’nin daha yüksek noktalara erişmek için atak yaptığı görülüyor. Parite gün içerisinde sırasıyla  0,62 ve 0,63 dolar seviyelerini geçmeyi deneyecektir.
  • Genel olarak baktığımızda ise Ripple’ın hem dolar hem de Bitcoin’e karşı değer kaybetmeye devam ettiğini görüyoruz. XRP/USD paritesi 0,62’den başlayan düşüş hareketinin  0,575 dolara kadar devam ettiğine şahit olduk.

24 Mayıs Ripple fiyat hareketleri

23 mayıs tarihinde yaşanan hafif bir yukarı yönlü düzeltme hareketi, pariteyi 0,63-0,64 bandına taşıdı. Fakat ardından gelen satışlar ile XRP, yeniden aşağı yönlü hareket ederek, sırasıyla 0,62 ve 0,60 destek seviyelerini kolayca geçti. Bu düşüş hareketi ise 0,575 dolar bandına kadar devam etti. Yine bu seviyede destek bulan kripto para alımlar ile dün akşam saatlerinde ufak düzelme yaşadı.

Yazımızın yayına hazırlandığı sabah saatlerinde ise XRP’nin 0,62 dolara test etmesi beklenen yukarı yönlü düzeltme yapmaya çalıştığını görüyoruz. Paritenin son düşüş trendinin başladığı nokta 0,6702’den bu trendin dip noktası olan 0,5758’e kadar çizilen fibonacci düzeltme çizgilerine göre fiyatın, fib 23,6 seviyesi üzerinde seyrettiğini görüyoruz. bununla birlikte XRP, şu an için ilk direnç noktası ve Fib 0,382 seviyesinede denk gelen 0,61 dolar direncini geçmeye çalışıyor. Bu direnç geçilmesi durumunda fib 0,5’e denk gelen 0,62 seviyesinin test edilmesi beklenebilir.

24 mayıs ripple

Grafiğe baktığımızda 0,65 doların altının düşüş bölgesi olarak kabul edebiliriz. Düşüş trendinin devam etmesi durumunda ise 0,5750 dolar seviyesinin güçlü bir destek noktası olduğunu görüyoruz. olası bir 0,5750’nin altına kayma durumu  ise 0,52 dolar seviyelerine kadar uzanan yeni bir düşüşün kapılarını açabilir.

Teknik göstergeler baktığımızda ise; saatlik MACD XRP/USD için AL gösterirken, Saatlik RSI da 50 seviyesinin üzerinde bulunuyor. Paritenin ana destek noktası 0,5750 olarak belirlenirken, ana direnç noktası ise 0,62 dolar olarak belirlenmiştir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin