EOS ve TRON yeni borsalara giriş yaptı!
EOS ve TRON yeni borsalara giriş yaptı!

EOS ve TRON yeni borsalara giriş yaptı, şimdi neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ve TRON (TRX), kendi Blockchain’lerini resmi olarak başlatmaya hazırlanırken, kripto pazarlarındaki erişim alanlarını genişletiyor.

EOS ve TRON yeni borsalara giriş yaptı!

Her iki paranın da geliştiricileri, ana hatların piyasaya sürülmesinden sonra yatırımlarının devam etmesini sağlamak için kriptolarını önceden transfer ediyor. İki kripto paranın tutkunları da ana ağ geçişini heyecanla bekliyor.

Büyük oyuncular EOS treninde yer almak için çabalıyor

EOS, Zebpay ve eToro işlem platformunlarında listelenmeye başlıyor. Kripto ticaretindeki büyük oyuncularda, ana ağdaki işlemler 2 Haziran’da başladığında, EOS Blockchain’inde “blok üreticisi” olarak adlandırılan bir supernode için yarışıyor.

Dünyaca bilinen kripto para borsaları Huobi ve Bitfinex, 21 süpernoddan biri olmak için hırslarını açıkça belli etti. Dünyanın en büyük kripto para madenciliği platformlarından Antpool’da trende yerini almak için çabalıyor. EOS şu an da 16,30 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

TRON, ana ağ geçişi öncesi bazı büyük hareketler yapıyor

TRON, 21 Haziran’da ana ağ geçişi öncesi bazı büyük hareketler yapıyor. TRON kurucusu Justin Sun, geçtiğimiz günlerde Coinbene’nin kripto para birimini TRX’i platformuna eklediğini duyurdu. Bu arada Bittrex, borsaya yeni bir TRON ticaret çifti ekledi ve kullanıcıların TRX/USDT’de işlem yapabilmelerini sağladı. Ayrıca Zebpay, 27 Nisan’da platformuna TRON’un ekleneceğini açıkladı.

TRON Labs’da aynı zamanda “27 Süper Temsilci” seçmek için sıkı bir çalışma yürütüyor. Bu temsilciler TRON ağındaki işlemleri onaylamakla yükümlü olacaklar. TRON şu an da 0,07 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dailyhodl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin