Dünyanın en büyük ikinci denetim firması VeChain’e yatırım yapıyor
Dünyanın en büyük ikinci denetim firması VeChain’e yatırım yapıyor

Dünyanın en büyük ikinci denetim firması VeChain’e yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kamu kurumlarına ve özel kuruluşlara dünya çapında sektör odaklı denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan PwC, Blockchain platformunu kullanmak için VeChain ile ortaklık kurdu. VeChain ile PwC iştirakleri PwC Hong Kong ve PwC Singapore arasında anlaşma yapıldı. PwC, dünyanın en büyük ikinci denetim firması konumunda.

Duyuru VeChain piyasasını henüz etkilemedi

Büyük Dörtlü (Big Four) olarak bilinen dünyanın en büyük dört denetim firmasından biri olan PwC, Çin merkezli kripto para birimi VeChain’den küçük bir hisse aldı. 4 Mayıs’ta PwC tarafından konuya yönelik yapılan açıklamada şu ifadeler yer almakta:

PwC Hong Kong ve PwC Singapore, Nesnelerin İnterneti (IoT), tedarik zinciri yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir Blockchain servis sağlayıcısı olan VeChain Global Teknoloji Holding Limited (VeChain) ile sahteciliğe karşı ortak bir iş ilişkisi içinde olduklarını duyurmaktan mutluluk duyar. Bu ortak iş ilişkisiyle bağlantılı olarak, PwC Hong Kong ve PwC Singapore’nin her biri, VeChain’de küçük bir hisseye sahip oldu.

VeChain, VEN tokenlerinin kullanımını gerektirecek platformunda güvene dayalı hizmetler sunacak. VeChain, yazım sırasında 2,5 milyar dolar piyasa değeri ile 15. sırada işlem görmekte. VeChain (VEN) kripto parası piyasada şu anda 4,8 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ancak duyuru, VeChain piyasasını henüz herhangi bir şekilde etkilemedi.

Dünyanın en büyük ikinci denetim firması yenilikçi profesyonel hizmetler sunmak için VeChain ile ortaklık kurdu

PwC Asya Pasifik Başkanı Raymund Chao, ortaklık hakkında şunları söyledi:

Tedarik zinciri yönetimi gıda güvenliği ve sahteciliğe karşı zorlukları ele almayı amaçlayan güvenilir ve dağıtılmış bir iş ekosistemi inşa etmek için VeChain ile ortaklık kurmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. VeChain’in misyonu PwC’nin önemli sorunları çözme ve toplumda güven inşa etme amacına uygun.

PwC Hong Kong ekibine göre şirket, VeChain platformunda güvene dayalı hizmetler sunmak için VEN ekibiyle görüşmelere başladı. Şirketin açıklamasında, VEN olarak da bilinen VeChain tokenlerinin, VeChain ağı üzerindeki işlemlere erişmek ve işlem yapmak için gerekli olduğuna dikkat çekilerek, PWC’nin VEN’i büyük şirketler ile iş birliğinde kullanması için şirketin VEN’de sahiplik hisseleri satın aldığı vurgulandı.

Denetim firmaları Blockchain’in potansiyelini araştırıyor

PwC, EY, Deloitte ve KPMG ile dört büyük profesyonel hizmet şirketlerinden biri. Şu anda PwC Asya’da 47.000’den fazla kişiye istihdam olanağı sağlamakta. Geçmişte Londra merkezli firma, ilk para arzından (ICO) sonra paraları takip etmek için Blockchain teknolojisini araştırdı. Dünyanın dört bir yanındaki şirketler, çeşitli endüstrilerin çalışma şeklini değiştirebilen Blockchain teknolojisine yatırım yapmaya başlıyor. Bu ortaklık ile PwC’nin verimliliğinin artırması bekleniyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Usethebitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin