Cardano düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçiş için çabalıyor
Cardano düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçiş için çabalıyor

Cardano düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA) yakın zamanda aşağı doğru hareket etti ve ABD doları karşısında 0,29 dolar seviyesine yakın işlem gördü.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,32 dolarlık dirençle birlikte önemli bir düşüş trendi hattı var.
  • Bu nedenle Cardano düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçiş için 0,32 dolar ve 0,32 doların üzerinde bir kapanışa ihtiyaç duyulmakta.
  • Parite kısa vadede daha yüksek olabilir, ancak önceki destek 0,32 dolarda direnç olarak hareket edebilir.

Cardano’nun fiyatı ABD doları ve Bitcoin’e karşı düşüş bölgesinde. ADA/USD paritesi birkaç puan daha yükselebilir, ancak alıcılar 0,32 dolarlık bariyeri delemeyebilir. Cardano yazım sırasında 0,31 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Cardano düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçiş için çabalıyor

Cardano ABD doları karşısında 0,32 dolar desteğinden işlem gördü. Daha sonra fiyat 0,34 dolar seviyesinin üzerine çıktı, ancak 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yukarı yönlü bir ivme kazanamadı. Yeni bir dezavantaj dalgasının başlamasından itibaren 0,45 dolarlık bir yüksek oran oluşturuldu. Satıcılar kontrolü ele geçirdi ve fiyatı 0,32 dolarlık destek alanının altına itti.

Düşüş, fiyatın 0,30 dolarlık desteğini bile temizlemesiyle önemli. Cardano 0,29 dolar gibi düşük bir seviyede işlem gördü ve şu anda kayıpları konsolide ediyor. Baştaki bir ilk direnç, son düşüşün %23,6 Fib iyileşme seviyesinin 0,34 dolardan 0,29 dolara düşmesine neden oluyor. Ayrıca ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,32 dolardan dirençli önemli bir düşüş trend çizgisi bulunmakta. Parite daha yüksek olabilir, ancak alıcıların 0,32 dolarlık direncini temizlemesi kolay olmayacak. Aynı zamanda son düşüşün %50 Fib düzelme seviyesi, 0,45 dolarlık yüksek seviyeden 0,25 dolara indirmekte.

Cardano düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçebilecek mi?
Cardano düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçebilecek mi?

Grafik Cardano’nun 0,32 doların altında aşağı yönlü bölgede olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, düşüş eğiliminden boğa eğilimine geçiş için 0,32 dolar ve 0,32 doların üzerinde bir kapanışa ihtiyaç duyulmakta.

Teknik göstergelerle Cardano fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD, düşüş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI aşırı satım bölgesine yakın.

Büyük Destek Seviyesi: 0,29 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,32 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin