Dünyadaki dördüncü büyük merkezi olmayan borsa faaliyete geçiyor
Dünyadaki dördüncü büyük merkezi olmayan borsa faaliyete geçiyor

Dünyadaki dördüncü büyük merkezi olmayan borsa faaliyete geçiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyadaki dördüncü büyük merkezi olmayan borsa faaliyete geçiyor. Switcheo, hızla dünyadaki dördüncü büyük merkezi olmayan borsa haline geldi. NEO’nun ilk merkezi olmayan borsa projesi “Switcheo” nihayet canlı yayına geçti.

Switcheo, dünyadaki dördüncü büyük merkezi olmayan borsa

Switcheo’nun beklenen lansmanı, ICO bazında 8,5 milyon dolar kazandı. Crypto Globe’un bildirdiğine göre, borsa ilk haftasında ortalama 2 milyon dolarlık işlem hacmi gördü. Borsanın Ethfinex, Idea ve Cobinhood’ın ardından dördüncü en büyük DEX (merkezi olmayan borsa) haline geldiği bildirildi.

Piyasada zaten başarılı bir şekilde işletilen bir dizi merkeziyetsiz borsa olmasına rağmen, bunların çoğunluğu sadece kullanıcıların Ethereum Blockchain (yani Idex ve EtherDelta) üzerine inşa edilmiş ERC20 ticari tokenleri kullanmasına izin vermekteydi. Switcheo, NEO Blockchain üzerinde çalışan ve NEP5 tokenleri ile ticaretin yapılabildiği ilk merkezi olmayan borsa platformu olarak belirtiliyor.

Switcheo, ilk başta fiat para birimlerini kabul etmeyecek

Switcheo whitepaper’ında konuya yönelik şu ifadeler yer almakta:

NEO Blockchain üzerinde geliştirilen projelerin artan popülaritesiyle birlikte Switcheo, QRC20 Token’e (QTUM) geçmeden önce NEO Blockchain için NEP-5 Token sözleşmelerini stratejik olarak uygulamaya başlayacak. Kullanıcılar, NEO Blockchain’in dinamik çağrı işlevselliğini kullanarak, tokenleri Blockchain’de transfer için hazır oldukları anda listeleyebilir ve satın alabilir.

Switcheo teknik incelemesine göre, borsa ilk başta fiat para birimlerini kabul etmeyecek. Bunun yerine, ilk olarak, kullanıcıların kripto paralar ve varlıkların ticaretini güvence gereği duymadan (yani merkezi bir üçüncü tarafa güvenmek zorunda kalmadan) yapabilecekleri, çok zincirli bir merkeziyetsiz kripto para borsası platformu için çalışacak.

Borsa, 20’den fazla farklı kripto para biriminin ticaretini destekliyor

Şimdiye kadar borsa, 20’den fazla farklı kripto para biriminin ticaretini destekliyor. Switcheo ayrıca işlem ücretlerini indirimli olarak ödemek için kullanılabilecek kendine özgü bir tokene (Switcheo token veya SWH) sahip. Yazının yayınlandığı tarihi itibariyle, Switcheo tokeni yaklaşık 0,026 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Merkezi olmayan borsalar, doğası gereği, merkezi borsalara göre daha güvenli ve daha ucuz. Switcheo platformunun, sektörler arası merkezi olmayan borsalara yönelik daha büyük bir hareketin sadece bir adımı olduğu düşünülmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Financemagnates

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin