Çinli perakendeci Blockchain girişimlerini bekliyor
Çinli perakendeci Blockchain girişimlerini bekliyor

Çinli perakendeci, Blockchain girişimleri için kuluçka merkezi açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çinli perakendeci JD.com, Blockchain girişimlerini geliştirmek isteyen Al Catapult Blockchain inkübasyon programını başlattığını açıkladı.

Basın bültenine göre, Avustralya ve İngiltere kadar uzaktaki adayları gören Pekin merkezli program, şirketin geniş Çin altyapısı ile Blockchain ve yapay zekanın (AI) yeni uygulamalarına ulaşmayı hedefliyor.

Çinli perakendeci JD, Blockchain ile yeni ortaklar arıyor

JD, yeni iş kurmak ve yeni uygulamaları yaratmak için yenilikçi Blockchain kuruluşlarıyla ortak olma planlarını vurguluyor.

Şirketin AI Platformu ve Araştırma Bölümü Başkan Yardımcısı Bowen Zhou şöyle konuştu:

JD, küresel ticarette AI ve Blockchain potansiyelini keşfetmek için eşsiz bir konumda. Perakende ve diğer sanayilerin geleceği için bu en ileri teknolojileri ölçeklendirebileceğimiz yolları keşfetmek için dünyanın en yenilikçi yeni şirketlerinden bazıları ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Al Catapult’un açılması, JD Finans gibi çeşitli yan kuruluşlarının ortaklıklarını takiben sadece JD’nin en yeni Blockchain’e girmesini değil aynı zamanda Çin iç pazarında nihai uygulamasına yönelik artan rekabetin de işaretini taşıyor.

Diğer Çinli holdingler Tencent ve Baidu da gelişmekte olan teknoloji ile benzer şekilde şirket etkileşimi kurmaya çalışıyor.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin