5.7 trilyon dolarlık yatırım şirketi BlackRock:
5.7 trilyon dolarlık yatırım şirketi BlackRock: "Kripto para gelecekte yaygın olarak kullanılacak"

5,7 trilyon dolarlık yatırım şirketi BlackRock: “Kripto para gelecekte yaygın olarak kullanılacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük yatırım şirketi BlackRock, 26 Şubat pazartesi günü yayınlanan haftalık yorum raporunda kripto paralar için gelecekte daha geniş kullanım alanı gördüğünü söyleyerek, kripto para beklentisini artırmaya devam etti.

BlackRock: “Kripto para gelecekte yaygın olarak kullanılacak.”

Kontrol gücü altında 5,7 trilyon dolarlık yatırım olan yatırım devi, kripto paranın geleneksel yatırım portföylerine girebilmesi için değişkenliğinin dağılması gerektiğini ve bunun zaman alacağını söyledi.

Kripto para birimlerinin, piyasaların olgunlaşmasıyla birlikte, gelecekte daha yaygın şekilde kullanılmaya başlandığını göreceğiz. Ancak şimdilik sadece potansiyel olarak tamamen kayıp verebilecek kişiler tarafından göz önüne alınmaları gerektiğine inanıyoruz.

BlackRock, Bitcoin ve diğer kripto para varlıklarının yatırım potansiyeli üzerindeki sessizce destekleyici tavrı ile diğer finans sektörü devleri arasında ön plana çıkıyor.

Ocak ayının sonlarında bildirilene göre, şirketin çok varlıklı strateji yöneticisi, kriptonun yakın inceleme altında olduğunu ve ilginç bir gelişme olarak tutulduğundan bahsetmişti.

Isabelle Mateos Y Lago, uçucu dönemlere rağmen devam eden ilginin, kripto para için gerçek bir şey olduğunun kanıtı olduğunu söyledi.

Ruh hali diğer yatırım ortaklıklarıyla keskin bir tezat oluşturuyor. Bu ay Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger, Bitcoin’i tamamen ahmakça olarak nitelendirmişti.

Blackrock’un Blockchain hakkındaki yorumları

Blockchain konusuyla ilgili olarak, BlackRock küresel ekonominin tam penetrasyonunda benzer engeller görüyor.

Blockchain’e dayalı, tek paylaşımlı bir finansal veritabanı, insan süreçleriyle ilişkili verimsizlik ve riskleri ortadan kaldırabilir. Ancak ölçekte benimsenmesi yazılım geliştirmede büyük bir değişiklik ve iyi inşa edilmiş bir bakım modeli gerektirir. Blockchain’in umut verici geleceğine ulaşması için önemli engellerin üstesinden gelmesi gerekiyor.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin