CFTC ’den Coinbase'e şok bir para cezası geldi
CFTC ’den Coinbase'e şok bir para cezası geldi

CFTC bu hafta,Blockchain ve kripto paraları tartışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Emtia Vadeli İşlem Komisyonu’nun (CFTC) yeni yayınlanan toplantı gündemine göre ana konu Blockchain teknolojileri ve kripto para birimleri olacak

Toplantı gündemi, pazartesi öğleden sonra açıklandı. İlk iki panelin konusu sırasıyla Blockchain’in piyasalara potansiyel uygulamaları ve kripto para birimlerinin vadeli işlem piyasalarını ilgilendiren düzenlemeler olacak.

CFTC açılış panelinin konusu Blockchain olacak

Blokchain paneli açılışında: Depository Trust ve Clearing Corporation’ın (DTCC) iş geliştirme ve fintech stratejisi için yürütme direktörü Jennifer Peve’yi; Charley Cooper, dağıtılmış defter başlangıç R3’ün genel müdürü; ve CFTC’nin Pazar Gözetim Departmanı (DMO) direktör yardımcısı Dan Busca’yı ağırlayacak.

Açıklanan panel gündeminde: Teknolojinin sermaye piyasası altyapısı ve düzenleyici raporlamanın potansiyel etkisi üzerinde durulacak.

Kripto para hakkındaki toplantı 45 dakika sonra

Diğer panelden 45 dakika sonra başlaması planlanan kripto para piyasaları ve düzenleme paneli, Coin Center yönetim direktörü Jerry Brito; Katten Muchin Rosenman LLP özel hukuk danışmanı Gary DeWaal; ticaret şirketi RGM Danışmanlar CEO’su Richard Gorelick; ve DMO direktörü Amir Zaidi’i ağırlayacak.

Bu panel gündemine göre kripto para birimlerinin kendileri ve bunlara dayalı vadeli işlem ürünleri üzerine yoğunlaşacak. Piyasadaki değişiklikler ve onları çevreleyen düzenlemeler de tartışılacak.

Paneller, bir çok ülkede olan düzenleyici tartışmaların olduğu zamana geliyor. Bir hafta önce, CFTC başkanı J. Christopher Giancarlo, ABD Senatosu Bankacılık Konut ve Kentsel İşler Alt Komitesi önünde düzenlemelerin gelecek kripto para pazarlarında oynayabileceği rol hakkında açıklama yapmıştı.Komisyon üyeleri Brian Quintenz ve Rostin Behnam’ın yanı sıra Giancarlo’de açılış konuşması yapacak.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin