Bitfury, Hut 8, mining, bitcoin madenciliği
Bitfury, Hut 8, mining, bitcoin madenciliği

Bitfury destekli Hut 8 sahaya çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfury tarafından desteklenen bir madencilik şirketi Hut 8 şirketi, bu ayın sonlarına doğru Kanada’da kamuya açıklanacak.

Bloomberg, Hut 8 Mining Corp’un bu ayın ilerleyen günlerinde TSX Venture Exchange’de yer alacağını bildirdi. Aralık ayında şirket, Kuzey Amerika’nın en büyük madencilik veri merkezlerini edinme, kurma, bakım ve işletme amacıyla Bitfury ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Aralık ayında açıklanan ortaklık ayrıntıları ile Bitfury’nin Hut 8’in Kuzey Amerika genişleme planlarını desteklemek için bir dizi donanım ve yazılım araçlarının yanı sıra lojistik destek sağlayacağını göstermişti.

Hut 8, Bitfury’nin Kuzey Amerika vekili olacak

Gerçekten de Hut Eight lideri Sean Clark, şirketi Kuzey Amerika’daki Bitfury için bir vekil olarak tanımladı. Bu birlikteliği, devam eden ölçeklendirme çalışmalarının bir parçası olarak yeni fonlara erişmenin bir yolu olarak açıkladı. “Verilerden inanılmaz derecede hızlı bir şekilde yararlanmak için mükemmel bir araç bulduk, Bitfury küresel ağın yeniden dengelenmesini sağlayacak.” Dedi.

Kuzey Amerika’lı şirket, son iki ay boyunca sermaye artırımı ve madencilik tesislerinin açılması için operasyonlarını hızlandırdı. Özellikle Aralık ayında şirket, özel yerleşim finansmanı turunda 13,2 milyon hisse teklif ederken şuan bu finansmanı 33 milyon dolara çıkardı. Globe and Mail Ocak ayında şirketin nihayetinde 38 milyon dolar kazandığını bildirdi.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin