Bonk

Son dakika: Yeni memecoin BONK, Binance listelemesinin ortasında yüzde 110 ralli yaptı! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son haftalarda kripto para piyasasında büyük bir yankı uyandıran Solana merkezli meme coin BONK; DOGE, SHIB, FLOKI ve PEPE gibi yerleşik meme coinlerin yavaş büyümesini geride bırakarak dikkat çekici bir yükselişe tanık oldu.

Ekim ortasından bu yana BONK yatırımcıları portföylerini 100 kattan fazla arttırdı. Bu hızlı yükselişle birlikte BONK fiyatı, son 24 saat içinde yüzde 112’nin üzerine kazanç elde ederek günün en çok yükseleni oldu. Gün içinde BONK fiyatı en yüksek 0,00003417 dolara yükseldi. Basın saatine göre ise 0,000026 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi son 24 saatte yüzde 371 artarak 1,27 milyar dolara ulaştı. Bu inanılmaz yükselişle birlikte yeni meme coin, popüler meme paraların yükselişini geride bırakarak piyasa değerini 1,9 milyar dolara çıkardı.

BONK günlük fiyat grafiği / CoinMarketCap

Meme tokenin rallisinin arkasında ise Binance’in meme coini listelemesi yer alıyor.  Binance’de işlem görmeye başlayan meme coin fiyatı hızla ilerliyor ve artan spekülasyon ve talebin ortasında potansiyel olarak daha da yukarı yönlü bir sinyal veriyor.

Binance borsa listelemesi likiditeyi artırıyor!

Binance, 15 Aralık Cuma günü günün erken saatlerde BONK tokenini listelediğini açıkladı. Birden fazla alım satım çifti için spot alım satımın başlayacağı haberi bu yeni tokenin fiyatında önemli bir yükselişi tetikledi. Solana’nin bu yeni tokeni, işleme bugün cuma günü erken işlem saati 08.00 (UTC) de başladı.  Binance’nin açıklamalarına göre para çekme işlemleri ise yarın 16 Aralık Cumartesi günü itibariyle gerçekleştirilebilecektir.

BONK

Binance’de tanıtılan yeni spot alım satım çiftleri arasında BONK/USDT, BONK/FDUSD ve BONK/TRY yer alıyor. Ayrıca Binance, 2 gün içinde Isolated Margin’de yeni bir marjin çiftinin tanıtılmasıyla Solana’nin yeni meme parasının teklif alanını genişletmeyi planlıyor. Bu stratejik hamle, Binance’in varlık tekliflerini çeşitlendirme ve kullanıcı tabanı için alım satım deneyimini geliştirme yönündeki sürekli çabalarıyla uyumludur.

Yeni meme coin BONK, işlem hacmiyle SHIB’ı geride bıraktı!

Solana’nin yeni meme parası hakkında analiz firması CoinMarketCap’tan alınan son verilere göre günlük işlem hacminde BONK, popüler memeleri geriden bıraktı. DOGE’un potansiyel bir rakibi olarak lanse edilen token, günlük işlem hacmi ve günlük kârı ile SHIB’de geride bıraktı. Shiba Inu, 24 saatlik işlem hacminde yüzde 29,6’lık kayda değer bir artış yaşayarak toplam 232 milyon dolara ulaştı. Ek olarak veriler yeni tokenin piyasa değeri ile 43. sırada yer aldığını gösterirken token hacim açısından 10 sırada konumlandı.

BONK ivmesine katkıda bulunan Coinbase, kısa süre önce bu hararetle tartışılan meme parasına dair destekleyici açıklamalarda bulundu. FTX haberlerinin ardından Solana ağının itibarını güçlendirmede çok önemli bir faktör olarak ortaya çıktı. Kurumsal yatırımcıların ilgisi artarken yeni tokeninin bu hızlı yükselişi SOL’u çevreleyen iyimser havayı da güçlendirdi.

Paralel bir gelişme olarak BONK, sosyal medya ve popüler sohbet platformu Telegram aracılığıyla kripto para ticaretini kolaylaştırmak için tasarlanmış yeni bir program olan BONKBot’u tanıttı. BONK’un bu stratejik hamlesi, kripto ticaret topluluğu içinde erişilebilirliği ve kullanıcı katılımını artırmayı amaçlıyor.

Santiment, temkinli olunması gerektiğini söylüyor!

Bununla birlikte Binance listeleme sayfasında, Solana’nin yeni tokeni hakkında yatırımcılara tavsiyede bulundu.

BONK normalden daha yüksek risk taşıyan nispeten yeni bir tokendir ve bu nedenle muhtemelen yüksek fiyat dalgalanmalarına maruz kalacaktır. Lütfen yeterli risk yönetimi uyguladığınızdan, BONK’un temelleri konusunda kendi araştırmanızı yaptığınızdan ve token ticareti yapmayı seçmeden önce projeyi tam olarak anladığınızdan emin olun.

Santiment ise bu yeni tokenin etrafındaki sosyal medya tartışmaları ve spekülasyonların tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını söyleyerek, kripto para üzerinde uzun pozisyonlara karşı tavsiyede bulunuyor. FOMO odaklı yatırımcıların sayısında bir artışa işaret ettiğini vurgulayan Santiment analistleri ayrıca yaklaşan bir fiyat düzeltmesi ve geri dönüş olasılığını öne sürüyor.

BONK ile birlikte meme coin yatırımcılarının ilgisini çeken Meme Kombat’ta bugün önemli gelişmelerin odağı hâline geldi. Tokenin resmi X hesabında bazı balinaların az önce 200.000 dolar değerinde MK toneki satın aldığı haberi paylaşıldı. Bu, ön satışımızda birçok satın almanın ardından geldi ve MK takipçileri tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. 

Yatırımcı arasında heyecan yaratan yeni bir token: Meme Kombat balinaların hedefinde!

BONK tokeninin hızla büyümesinin ardından  Meme Kombat projesi dikkat çekiyor. Platform, kripto dünyasındaki en popüler 11 meme coin karakterlerinin arenada savaşarak kâr etmesine dayanıyor. Kullanıcıların bahisle ve staking ile farklı şekillerde gelir elde etmesine imkân veren Meme Kombat (MK) ön satışlarda büyük ilgi görüyor ve ayrıca MK tokeni stake ederek yüzde 112 APY kazanma şansı da veriyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Yatırımcılar arasında heyecan yaratan balina hareketleri ile birlikte Meme Kombat X platformunda ön satışların 3,3 milyon doların üzerine çıktığı duyuruldu. Bu yoğun ilgiyle Meme Kombat fiyatı şu anda 0.246 dolardan işlem görüyor. Yeni bir etaba geçen Meme Kombat, yüksek potansiyeli ve düşük fiyatlı satın alınabilecek en iyi tokenler arasında gösteriliyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

 

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin