featured

Grafikler altcoin sezonunu işaret ederken önümüzde hafta satın alınabilecek 4 kripto varlık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kasım ayından bu yana devam eden Bitcoin hareketi, BTC’nin diğer kripto varlıklar üzerindeki hakimiyetini arttırdı. Bu dönemde altcoinler üzerindeki BTC Baskınlık endeksi (BTC.D) yüzde 55’e kadar ulaştı. Yeni bir zirveyi gören ve ardından geri çekilen bu endeks daha önce altcoin sezonların başlangıcına işaret etmişti. Analistlere göre piyasadan sermaye çıkışını ve girişini anlatan BTC.D endeksinde son döngü modeli gerçekleşirse piyasa yeniden bir test aşamasına girebilir ve bir sonraki altcoin sezonunu ateşleyebilir.

Özellikle kripto ve hisse senedi analisti Jelle’e göre altcoin piyasa değerinin 1,8 trilyon doları aşması ve yeni zirvelere ulaşmasını bekliyor. Testin başarısız olması hâlinde ise endeksin birikim aşamasına dönmesi olası.

Piyasada iyimserlik hâkimken alınabilecek düşük değerli altcoinler, BTC’deki yükselişin etkisiyle değer kazanabilir. Buna karşın gelecek vaat eden yatırım arayışında olan yatırımcı için önümüzdeki hafta alınabilecek uygun fiyatlı bu altcoinler, ilgili gelişmeler ışığında gelecekteki fiyat artışları için önemli bir potansiyel sergilemektedir.

1. Meme Kombat kripto piyasasına heyecan katıyor!

Bitcoin’in istikrarlı büyümesinin ardından  Meme Kombat projesini de dikkat çekiyor. Platform, kripto dünyasındaki en popüler meme coin karakterlerinin arenada savaşarak kâr etmesine imkân veriyor. Kullanıcıların bahisle ve staking ile farklı şekillerde gelir elde etmesine imkân veren Meme Kombat, MK belirteci ile ön satışa sunuldu ve galiplerin büyük ödüller ile birlikte heyecanlı arenalarda daha fazla ödül kazanmasını sağlıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Ayrıca MK tokeni stake ederek yüzde 112 APY kazanma şansı da veriyor. Yatırımcılar arasında heyecan yaratan bu haberlerle birlikte Meme Kombat X platformunda ön satışların 2.7 milyon doları geçtiğini duyurdu.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Son paylaşımları ile birlikte hızla büyüyen Meme Kombat fiyatı şu anda 0.235 dolardan işlem görüyor. Yeni bir etaba geçen ve alınabilecek en iyi tokenler arasında gösterilen Meme Kombat, önümüzdeki hafta alınabilecek tokenlerden biri.

2. Lido DAO (LDO)

Haftanın son işlem gününde Kilitlenmiş Toplam Değeri (TVL) yaklaşık yüzde 7 büyüyen Lido, zincir işi ölçümlerinde kayda değer bir artış yaşadı. Bu büyümenin ardında Ethereum ve Polygon (MATIC) gibi kripto para birimlerinin değer kazanmasına olduğu düşünülse de şu anda Lido değeri, anda 22 milyar doların üzerine ulaşmış durumda.

LDO 1 günlük grafik/ CoinMarketCap
LDO 1 günlük grafik/ CoinMarketCap

Bu yükselişle birlikte kurumsal ilginin de yükseldiği kripto varlık, Amber Group gibi şirketlerin radarına girdi. Son üç ay içinde toplamda yaklaşık 5,9 milyon LDO tokeninin çekilmesi artan kurumsal ilgiyle gelecekteki büyümeye potansiyel bir işaret olarak yorumlanabilir. Ayrıca, LDO’nun likit stake endüstrisindeki kilit oyunculardan biri olması da konumunu güçlendiriyor. Son olarak gün içinde dalgalanma yaşayan LDO, basın saatine göre 2,44 dolardan işlem görüyor.

3. ImmutableX (IMX)

Web3 oyun platformları ile tanınmış blok zincirlerden biri olan ImmutableX (IMX), konumunu sağlamlaştıran varlıklardan biri. Oyun ve NFT pazarına yoğunlaştıran ImmutableX, daha önce alternatif zincirlerde barındırılan projeleri başarıyla kendine çekti. Son birkaç haftadır değerinde yükseliş yaşayan IMX, finansal hizmetler firması VanEck, tarafından piyasa değerine göre en iyi 25 coinden biri.

1 günlük grafik/ CoinMarketCap

Bu destekle birlikte proje değerinde muhtemel bir artış yaşandı. Bu öngörü, Illuvium, Guild of Guardians ve diğer yüksek bütçeli oyunların 2024 yılında piyasaya sürülmesinin beklenmesine ve çıkarları çoğundan daha etkili bir şekilde hizalayan iyi tasarlanmış bir jetona dayanmaktadır.

Son birkaç haftalık grafikleri incelendiğinde, IMX’in değerlemesini olumlu yönde etkilemesi beklenmektedir. Son güncelleme itibariyle IMX, son 24 saat içinde neredeyse yüzde 17 artış gösterdi. Basın saatine göre 1,78 dolardan işlem gören IMX işlem hacmi de yüzde 9’un üzerinde arttı.

4. Render (RNDR)

Yapay zekaya olan ilginin artmasıyla önemli kazançlar elde eden tokenlerden biri olan Render, şu anda 3,82 dolardan işlem görüyor ve son 22 ayda gözlemlenen en yüksek fiyat artışı 4 dolar seviyesinde dirençle karşılaşıyor. Buna rağmen, token’ın devam eden yükselişi yakında 4 dolar eşiğine yaklaşabileceğini ve potansiyel yatırımcılar için satın alınabilecek uygun bir an olduğunu gösteriyor.

kripto
1 günlük fiyat grafiği/ CoinMarketCap

Bu yükseliş performansı, Render Network’ün olumlu 3. çeyrek raporuyla kanıtlanıyor. Ekim ayında 1,12 milyondan fazla işlenen değeri, 2022’nin aynı dönemine kıyasla yüzde 50’lik önemli bir artış anlamına geliyor. Bu durum Render Network’ün büyümesini ve kullanımını gösteriyor. Son olarak yılın üçüncü çeyreğinde Render Network, Las Vegas Sphere için büyük ölçekli projeksiyon haritalama renderları da dahil olmak üzere ağdaki yeni render işleri türlerine atfedilen ödemelerde yüzde 75’lik kayda değer bir artış gördü.

finbold


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin