featured

Cardano (ADA) boğaları 2 doları hedefliyor: Yüzde 200’lük bir ralli beklenenden yakın olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), yeniden yükselişe geçerek grafiklerini yeşile boyamayı başardı. Gözde altcoin, 0,6 dolar seviyesinde bulunan kritik direnç noktasını aşarak geri dönüş yaptı. Boğaların güçlenmeye başlaması ile birlikte yatırımcıların da umutları arttı. Birçok analist ve yatırımcı ADA fiyatının seneyi nasıl kapatacağını merak ederken, sıradaki hareket sonucunda fiyat 2 dolar seviyesine kadar yükselebilir mi?

CoinGecko verilerine göre Cardano (ADA) fiyatı Perşembe günü %2,8 oranında bir artış kaydetti. Bu yukarı yönlü hareketi sonucunda 0,64 dolar seviyesine yükseldi. Yeni haftaya kötü bir başlangıç yapılmasına rağmen bu yükseliş ateşi kripto para piyasasının genel olarak parlaklığını yeniden kazandığına işaret ediyor.

ADA fiyatının yükselişe geçmesinin birden fazla sebebi olmasına rağmen en büyük etken piyasa liderlerinin de grafiklerini yeşile boyaması olabilir. Kripto para devi olan Bitcoin’in (BTC) yeniden 43,000 dolar seviyesinin üzerine çıkmasının ardından en büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı da 2,280 dolara dokunmayı başardı. Bu yukarı yönlü hareketler oldukça önemlidir çünkü kripto piyasasının kalanı da bu iki liderin ışığında hareket etmektedir.

Piyasanın gözde altcoin’leri de bugün kayda değer yükselişler kaydederek yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Solana (SOL), son 24 saat içinde %9 oranında bir yükseliş kaydederek 73 dolara dokundu ve böylece 70 doların üzerinde sürdürülebilir bir fiyat hareketine sahip olduğunu kanıtlamış oldu. Ayrıca Ripple (XRP) fiyatı da %2 oranında bir artış yaşadı ve 0,62 dolar seviyesine yükseldi.

Cardano (ADA) fiyat tahmini: Yüzde 200’lük bir yükselişin eşiğinde

Cardano, yatırımcılar arasında artan ilginin de etkisiyle en büyük hedef olan 1 dolar seviyesine doğru emin adımlarla ilerliyor. Yolun kısalması ile birlikte heyecan da artıyor. Kripto analistlerinin de olumlu analizlere sahip olması sebebiyle boğaların gittikçe güçlendiği söylenebilir.

Ancak ADA için long pozisyon açmak isteyen yatırımcıların dikkat etmesi gereken kritik seviyeler var. Yatırımcılar, 21 haftalık Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) 50 haftalık EMA seviyesinin üzerine çıkıp yükseliş trendinin Ekim ayında başlamasından bu yana ilk altın golden cross’u oluşturmasını dört gözle takip etmelidir.

Cardano ADA

Golden Cross, Cardano’nun kazançlarını geri almasına karşın, yatırımcılara yükseliş trendinin ivme kazandığını da garanti ediyor.

Teknik göstergeler de şu anda genel olarak yükselişe işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ADA fiyatıyla birlikte hareket ediyor. Aşırı alım bölgesinde olan 84 seviyesinde bulunan RSI, yükseldiği sürece ADA fiyatını bir süre daha olumlu yönde etkilemeye devam edecek.

Fibonacci geri çekilme seviyelerine göre Cardano fiyatı toparlanmanın ilk aşamalarında. Yüzde 23,6 seviyesinin üzerinde bir kırılma gerçekleşmesi durumunda 1 dolar seviyesine doğru hızlı bir hareket gelebilir. Bu kritik seviyenin korunabilmesi durumunda ise ADA fiyatı %61,8’lik Fibonacci seviyesini hedeflemeye başlayacaktır. Bu da 2 dolar seviyesine doğru olan yolun açılacağı anlamına gelmektedir.

Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi de yükseliş tezini bir satın alma sinyaliyle güçlendiriyor.

Dört gözle beklenmesi gereken en önemli kırılma noktası, yatırımcıların Cardano’ya olan riskini artırdıkça daha fazla likidite gerektirmesi gereken MA geçişi olacaktır.

Günlük zaman dilimindeki aşırı alım koşulları nedeniyle, elde edilen kazançların azalmasını veya boğa tuzağına düşmesini önlemek için dikkatli adım atmak çok önemlidir.

Eğer RSI tarafsız alana kayarsa, long pozisyonları kapatmak yatırımcılar için bir sonraki en iyi şey olabilir. Aynı yatırımcılar, gözde altcoin’in 1 doların hatta 2 doların üzerine çıkma potansiyeline güvenerek hareket etmek isterlerse şu anda ADA satın almak için doğru bir zaman olabilir.

Ancak kripto para piyasasının doğası gereği yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve her an her şeyin değişebileceğini akılda tutmalısınız. Ayrıca, doğru zamanda doğru hamleleri yapmak da çok kritiktir. Yüksek potansiyelli projeleri erken zamanda keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz bulut madenciliğine yeni bir soluk getiren ve şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Bulut madenciliğine yeni bir bakış açısı: Bitcoin Minetrix

Kripto dünyasında bir devrim niteliğinde olan Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini benzersiz bir bakış açısıyla ele alarak yatırımcılara önemli avantajlar sunuyor. Kullanıcıların kripto para dünyasına adım atmalarını kolaylaştıran bu proje, BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılara güvenli bir yol açıyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir, bu da yatırımcılara büyük bir esneklik sağlar. Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir perspektif sunmaktadır.

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini token’laştırarak işlemi basitleştiriyor. Kullanıcılar platform üzerinden $BTCMTX token’larını satın alarak bu token’ları stake edebilir ve bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Aynı zamanda, platform pasif gelir elde etme imkanı sunmaktadır. Şu an itibariyle, $BTCMTX token’ları stake ederek %7700’ün üzerinde APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) elde etmek mümkündür.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bu projenin yatırımcılara sağladığı avantajlardan biri de geleneksel madencilik süreçlerinden kurtulmalarıdır. Çünkü bu süreç, Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden gerçekleştirilir ve kazanılan bulut madenciliği kredileri, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülür.

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasındadır ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya tahsis etmiştir. Ön satışın son hedefi 32 milyon dolar olarak belirlenmiştir ve projeye büyük bir ilgi olduğunu göstermek adına ilk 24 saat içinde 106 bin dolarlık bir giriş yapılmıştır. Bu durum, hedefe ulaşma olasılığının oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

$BTCMTX, ilk aşama için 0,011 dolar gibi çekici bir fiyatla satışa sunuldu. Şimdi siz de, bu gelecek vadeden projenin bir parçası olarak yeni fırsatları erkenden yakalayabilirsiniz. Bitcoin Minetrix ile kripto dünyasına giriş yapın!

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin