Blockchain ile gerçek dünya varlıklarının ticareti yapılabilecek
Blockchain ile gerçek dünya varlıklarının ticareti yapılabilecek

Blockchain ile gerçek dünya varlıklarının ticareti yapılabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ile gerçek dünya varlıklarının ticareti yapılabilecek. 17 Nisan günü basın açıklamasında, çeşitli yüksek profilli yatırımcıların menkul kıymet alım satımına yönelik yasal engelleri kaldırmak isteyen bir Blockchain şirketi olan Harbour için 28 milyon dolar toplayan bir yatırım turuna katıldığı açıklandı.

Harbour, Blockchain ile gerçek dünya varlıklarının ticaretini destekleyecek

Şubat ayından şimdiye kadar 10 milyon euroluk Seri A turunu garantileyen Harbour, bu sefer Silikon Vadisi’nin Andreessen Horowitz ve Blockchain yatırım fonu Pantera Capital da dahil olmak üzere önemli isimlerden yatırım aldı.

R-Token sistemi ile yapılan basın açıklamasında, Harbour’un müşteri işletmelerinin gayrimenkul, şirket sermayesi, yatırım fonları gibi gerçek dünya varlıklarının desteklediği yeni bir kripto para menkul kıymet ticaretini yumuşatmasına destek vereceği belirtildi.

Andreessen Horowitz ve Pantera Capital projeye yatırım yaptı

Geleneksel satışlarda vaka bazında ele alınması gereken yasal teknikler, bir dış hukuk firması tarafından ele alınacak ve firmaların kripto paraları dahil edilecek. Bu satışlar, akıllı sözleşmeler kullanarak, işlemlerin Blockchain’de otomatik olarak gerçekleşmesini sağlar. Uygun olmayan taraflar, otomatik olarak başarılı bir satışı reddeder.

Anlaşma, Andreessen Horowitz ya da Pantera Capital için yeni bir gelişme olmakla birlikte, her iki VC firması da bir dizi Blockchain girişimini desteklemekteydi. ABD düzenleyicileri Blockchain endüstrisinin genişleme hızını yakaladıkça, düzenleyici uyum konusunda ileri adımlar atılıyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin