Bithumb kiosklar ile küçük işletmelere destek verecek.
Bithumb kiosklar ile küçük işletmelere destek verecek.

Bithumb’dan küçük işletmelere büyük destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsasından küçük işletmeleri sevindirecek bir haber geldi. Bithumb kiosklar ile küçük işletmelere destek olmaya hazırlanıyor.

Kiosk desteğiyle küçük işletmeler kripto paralarla tanışacak

Zwnet’in 7 Mart tarihli haberine göre Koreli kripto para borsası Bithumb, eşine rastlanmamış bir uygulamayı hayata sokuyor. Ünlü borsa, restoranlar ve kafelerde müşterilerin Bithumb’da bulunan kripto paralarıyla ödeme yapabilmelerini sağlamak adına kiosklar yerleştirmeye başlıyor.

Bithumb ile kiosk üreticileri Unos Space, Tos Systems ve IYU’nun bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve Touch B ismini taşıyan kiosk markası, özellikle küçük işletmeler, franchise ve kafelerde konuşlandırılacak.

Bithumb kiosklar ile üç adet hizmet başlatıyor

Bithumb, boyut ve kart gereksinimlerine göre işletme sahiplerine seçenekler sunan ve ikisinin ismi Touchpad ve Touchbone olan üç hizmeti faaliyete geçiriyor. Daha küçük işletmelerin Bithumb’ın ürünlerini kullanmasına yardımcı olmanın bir yolu olarak, Touch B kioskları için kiralama maliyeti, rayiç bedelden yüzde 10 daha az olacak.

Üçüncü hizmet olan Bithumb Cache, Bithumb müşterilerinin paralarını kioskla şifrelerini kullanarak kullanabilmelerini sağlayacak bir şifre çözme servisi olarak çalışıyor. Bu sayede gıda işletmeleri ile borsalar arasında sinerji yaratılacak.

“Küçük işletmelere faydalar sağlayacağız.”

Bithumb, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kiosk işine girmek, küçük işletme sahiplerine düşük maliyetli hizmetler sunarak önemli faydalar sağlamak demek. Blockchain teknolojisine dayalı olarak çeşitli sektörlerde çalışmaya devam edeceğiz ve ortaklığımızla küçük işletmeler için çözümler sunacağız.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük beşinci borsası konumunda olan Bithumb, henüz dört gün önce bir seyahat operatörüyle gerçekleştirdiği ortaklıkla 12 kripto parayı, 50.000’den fazla otelin ödeme yöntemi olarak kabul etmesine ortam hazırladığını açıklamıştı.

Bu ayın başında Avustralyalı kripto para borsası Bitcoin.com.au da benzer bir işe imza atmıştı. Borsa, Avustralya çapında 1.200 gazete bayisinin iPad üzerinden kripto satmasına olanak tanıyacak bir sistemi başlatarak kripto para birimlerini ve küçük işletmeleri birleştirmişti.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin