Bitfinex bir Blockchain üreticisi olarak, dijital varlık alanının açık kaynaklı doğasını büyütme sözü veriyor
Bitfinex bir Blockchain üreticisi olarak, dijital varlık alanının açık kaynaklı doğasını büyütme sözü veriyor

Bitfinex bir Blockchain üreticisi olarak EOSIO ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi Hong Kong’da bulunan Bitfinex, pazar payının  % 10’undan fazlasına sahip olan en büyük Bitcoin ticaret platformudur. Bitfinex bir borsa olarak, dijital varlıklar ve likidite sağlayıcıları için son teknoloji hizmetleri sunuyor. Yüksek hacimli bir Blockchain kapasitesi için hem yasal hem de teknik açıdan yüksek taleplerini karşılayabilecek kapasiteye sahip ileri teknoloji arayışları sürerken, onlara önemli katkı sağlayabileceklerine inandıkları EOSIO topluluğuna karşılaştılar.

“Bitfinex kendisini bir EOS Blok Üretici adayı olarak sunmaktan mutluluk duyuyor.”

Bitfinex’in attığı son tweette konuya yönelik şu ifadeler yer almakta:

Bitfinex kendisini bir EOS Blok Üretici adayı olarak sunmaktan mutluluk duyuyor. Bitfinex, EOS’un geleceği konusunda ciddi olan ekipleri finanse etmek, yetiştirmek ve danışmanlığını yapmak için bir inkübatör görevi görecek.  Çok yönlü bir geliştirme ekibi, yasal uzmanlar, teknik destek temsilcileri ve endüstri savunucuları dahil olmak üzere sektörden 100’ün üzerinde uzmandan oluşan bir ürün grubundan oluşacak.

Bitfinex, ekipleri hakkında şu açıklamaları yaptı:

Ekibimiz bu yolda çok değerli bir endüstri tecrübesi kazandı. Bunu, etrafımızdaki ekipleri zenginleştirmek, bilgiyi paylaşmak ve mümkün olduğunda rehberlik sağlamak amacıyla kullanmayı amaçlamaktayız.

Bitfinex bir Blockchain üreticisi olarak, dijital varlık alanının açık kaynaklı doğasını büyütme sözü veriyor

Bitfinex bir blok üreticisi adayı olarak merkezsizleştirilmiş dijital varlık alanının açık kaynaklı doğasını büyütme sözü veriyor. Fakat bu yoğun araştırmalar, işbirlikleri ve topluluk gelişimi yoluyla yapılır. Ancak Bitfinex, EOSIO’da gördüğü potansiyeli kendi araştırma, geliştirme ve yürürlüğe geçirme teknikleriyle daha yüksek bir düzeyde birleştirmeyi amaçlıyor.

Yüksek performanslı bir merkezi olmayan kripto para ticaret platformu olan EOSfinex, EOSIO’nun ölçeklenebilirliğini ve potansiyelini birleştirmeyi de hedefliyor. EOSIO teknolojisi ile birlikte Bitfinex geliştirme ekibinin finansal ve geliştirme uzmanlığı üzerine kurulacak. EOSfinex, yüksek ölçeklendirilebilir online ticaret platformunun hizmete başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Bitfinex konuya yönelik şunları söyledi:

EOSfinex hız, şeffaflık, ve ölçeklendirilebilirlik göz önünde bulundurularak geliştirildi ve EOSIO temelli iletişim ağları üzerine kurulmuş ilk teminatlı borsa olacak.

“Yakında EOS için üç haneli bir fiyat görebiliyorum.”

Güvenilir bir alışverişin geliştirilmesinin yanı sıra, EOSfinex, güvenli ve sezgisel bir EOS cüzdanının geliştirilmesine öncülük edecek. Ortaklık, EOSIO’nun DApps’in yatay ölçeklendirilebilirliği için kaldıraç gücü olarak kullanılacak. Sürekli arayışları Bitfinex’i EOSIO platformuna getirdiğinden, saniyede on binlerce işlemi en düşük ücretle işlemeyi amaçlıyorlar.

Bir Bitfinex kullanıcısı olan Judy Steven konuya yönelik şunları söyledi:

Bahsi geçen gelişmeler çok heyecan verici. Geliştirmekte olduğunuz “sezgisel cüzdan” hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorum.

Bir spekülatör olan Ariana Paul, konuya yönelik şu yorumları yaptı:

Tebrikler Bitfinex! Bitfinex’in EOS ekosistemine ne gibi büyük başarılar getireceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Yakında EOS için üç haneli bir fiyat görebiliyorum.

EOS, piyasadaki en yüksek kazanç sağlayıcılarından biri oldu

Piyasa gözlemcisi Lessie Grundon konuya yönelik şunları söyledi:

Dürüst olmak gerekirse, bunun iyi olduğunu düşünmüyorum. Bana göre merkezi olmayan uygulamalar, rastgele insanların blok üretme ve ileriye doğru oy kullanma hakkına sahip olmalarıyla ilgilidir.

EOS, son dönemde %52’ye varan önemli hacim kazancı sergileyen, şu anda 13,60 dolar seviyelerinden işlem gören ve daha sonra düşüş eğilimi göstererek piyasadaki en yüksek kazanç sağlayıcılarından biri oldu. EOS’un piyasa değeri de önemli ölçüde artarak kabaca 10 milyar dolar değerine ulaştı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin