Bitcoin ticaret hacmi, üç ülkede tüm zaman en yüksek seviyesine ulaşıyor
Bitcoin ticaret hacmi, üç ülkede tüm zaman en yüksek seviyesine ulaşıyor

Bitcoin çok yakında 11.800 dolar seviyesini görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blue Lines Futures’ten piyasa stratejisti Bill Baruch, CNBC’ye kripto para piyasasının uzun vadede yükselişe geçeceğine inandığını ve kısa vadede Bitcoin (BTC) için en üst seviyenin 11.500 ila 11.800 dolar arasında olduğunu söyledi. Bu durumda Bitcoin çok yakında 11.800 dolar seviyesine dokunabilir.

Bitcoin çok yakında 11.500 ila 11.800 dolar arasında işlem görebilir

CNBC, Bill Baruch’un yorumlarının daha önce de tuttuğunu belirtti. Bu yılın Şubat ayında BTC’nin fiyatı 7.000 doların altına düştüğünde Bill Baruch Bitcoin’in bu düşük seviyeden toparlayacağını söyledi. Bitcoin, şu anda 9.280 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve 24 saatlik dilimde %2 oranında artış gösterdi.

Bill Bruch dün yaptığı açıklamada sektörün hala gelişme konusunda çok yolunun olduğunu ve Bitcoin’in 11.500’ün üzerine çıkmasını beklemenin yerinde olacağını söyledi. Ayrıca Bill Bruch Şubat ayından beri birçok altkoinin değerinin de ikiye katlandığını vurguladı.

Piyasada volatilite devam ederken, pek çok uzman kripto para piyasasına yönelik farklı tahminlerde bulunmaya devam ediyor. Bazı uzmanlar Bitcoin’in 100 dolara kadar düşeceğini düşünürken, bazıları da 100.000 dolara çıkacağını iddia ediyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin