Bitcoin ve Blockchain
Bitcoin ve Blockchain

Bitcoin ve Blockchain 2017’nin en hızlı büyüyen yetenekleri arasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Upwork’e göre geçen yılın en hızlı büyüyen yetenekleri arasında Bitcoin ve Blockchain de yer alıyor.

İş mi arıyorsunuz? Daha doğrusu, gelecekte sizi zengin edebilecek bir iş mi arıyorsunuz? Bitcoin, dünyadaki freelance çalışanlar için en hızlı büyüyen beceri haline geldi.

Tanıdığınız herkes, Bitcoin topluluğuna sizden önce mi katıldı? Yaptığınız ticari yatırımlar Murphy Kanunu’nun bilimsel bir kanıtı haline mi geldi? Hala kendinize bir Lamborghini alamadınız mı? Bunlar için üzülmeyin. Size zenginliğin anahtarını veriyoruz: Eğitim.

Bitcoin ve Blockchain öğrenmek zor değil

Biliyoruz, başlarda çok karmaşık geliyor ve asla öğrenemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Peki zaman yönetimini nasıl halledeceğiz?

 

Küresel freelance web sitesi Upwork 2017 son çeyreği için en hızlı büyüyen becerileri listeledi. Listeye göre Bitcoin birinci sırada yer alırken, birçok kişi kendi kripto para birimlerini geliştirmeye çalıştıklarından Bitcoin bilen uzmanlara talep oldukça fazla. Aynı zamanda aynı talebin Blockchain için de var olduğunu söyleyebiliriz.

Freelance çalışanlar için birçok kazanç kapısı var

Günümüzde internetten birçok yetenek öğrenebiliriz, birçok online kursa katılabiliriz. Kendimizi geliştirmenin bu kadar kolay olduğu bir dönem daha önce yaşamamıştık.

Dijital çağda, uzaktan çalışmanın gittikçe kolaylaşmasıyla freelance pazarı patlama yaşadı. Forbes’a göre, ABD işgücünün yaklaşık %35’i geçen sene freelance olarak çalışıyordu. Önümüzdeki 10 yıl için bu öngürü %50 civarlarında.

Freelance olarak çalışan insanlar için geleceğin iş kollarına hazır olmak bir gerekliliktir. Bu yüzden yeteneklerini sürekli geliştirmenin yanı sıra, sürekli başka yetenekler öğrenmek de freelance çalışanlar için önem arz ediyor.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin