featured

Bee Token ve WeTrust, merkezi olmayan sigorta sistemi ile Blockchain ortaklığı kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain faaliyetlerinde bulunan iki San Francisco firması Bee Token ve WeTrust, yeni bir ortaklık için kolları sıvadı. Şirketler, merkezi olmadan çalışan Airbnb şirketi tarzı bir oluşum için Blockchain ortaklığı kurmaya hazırlanıyor.

Kısa dönem konut kiralama faaliyetlerine başlayan Bee Token ve finansal servisler platformu WeTrust, kitle kaynaklı güvenlik mevduatları tabanlı bir merkezi olmayan sigorta yapısı geliştirmek için ortak oluyor.

Başka bir deyişle, mevduatlar bir havuzda toplanacak. Bu şekilde hem Bee Token’ın Beenest platformundaki ev sahipleri hem de konutları kiralayacaklar için bir finansal koruma görevi görecek. bu şekilde güvenli bir platform oluşturmayı hedefleyen firmalar, konut piyasasında da daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyorlar.

Kurulacak merkezi olmayan sigorta sistemli blockchain ortaklığı maliyetleri oldukça aşağı çekecek

Bee Token ve Wetrust firmaları bu yeni oluşum ile aynı zamanda kiracı ve ev sahiplerinin güvenliklerini tam anlamıyla sağlamak için kullanıcılar hakkında bilgi paylaşımı da yapacaklar. Sigorta sistemi, olası maddi zararlara karşı oluşturulacak.  Bu sigorta sistemi fikri ile maliyetleri oldukça aşağı çekmeyi planlayan bu iki şirket, yeni girişimleriyle aynı zamanda konut piyasası ekonomisine de geçiş yapabilecek.

WeTrust CEO’su George Li konuyla ilgili şunları söyledi:

Bee Token ile yaptığımız bu ortaklık ile ilgili oldukça mutluyuz. Bu işbirliği, çeşitli endüstrilere karşı merkezi olmayan sigorta ve sigorta benzeri ürünler ile ilgili karmaşık süreçleri yönetmede platformumuzun avantajlarını gösterecek inovatif bir kullanım örneğidir.

Bee Token platformu ise satış öncesi 10 milyon dolar değerinde BEE Token’a sahip. Halka açık olacak olan Token satışının ise Ocak ayının sonunda başlanması planlanıyor.

Blockchain ortalığı ile amaç Bitcoin harcayabilmeyi yaygınlaştırmak

Bee Token kurucularından Jonathan Chou, San Francisco Chronicle’a yakın zamanda konuyle ilgili bir demeç verdi. Jonathan Chou verdiği demeçte, Beenest platformunun zaten kripto para sektörü ile ilgilenenlere hizmet verdiğine dikkat çekti.

Bee Token kurucularından Jonathan Choui, gazeteye verdiği demeçte “Biz ağırlıklı olarak kripto para takipçilerine hizmet veriyoruz. Hedefimiz genel kullanıcılara da hizmet vermeye başlamak. Bizce insanların yeni ihtiyacı Bitcoin’lerini rahatça harcayabilmektir.“ şeklinde ifade etti.

coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin