Artık kahveler Blockchain teknolojisinin güvencesinde
Artık kahveler Blockchain teknolojisinin güvencesinde

Artık kahveler Blockchain üzerinden gelecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Etiyopya, en büyük ihracatı olan kahve tedarik zincirini izlemek için Blockchain teknolojisinin kullanımını araştırıyor. Artık kahveler bu proje ile Blockchain üzerinden gelecek.

Artık kahveler Blockchain teknolojisinin güvencesinde

Çabalar için, Doğu Afrika ülkesi kahve gönderileri ve diğer tarım alanları için Blockchain uygulamaları geliştirmek adına Blockchain araştırma ve geliştirme şirketi IOHK ile ortaklık kurdu. Bir basın açıklamasında IOHK, projenin Etiyopya Bilim ve Teknoloji Bakanlığı ile işbirliği yaptığını ve ülkedeki bakanlar, girişimciler ve girişimcilerle yakın bir şekilde çalışacağını söyledi.

Ülkenin Bilim ve Teknoloji Bakanı Getahun Mekuria, araştırmanın Etiyopyalı geliştiriciler tarafından yapılan çalışmalara temel teşkil etmek üzere Cardano Blockchain platformunu kullanmaya odaklandığını söyledi.

Bu proje ile Blockchain teknolojisi yaygınlaştırılacak

IOHK CEO’su Charles Hoskinson’a göre şirketin çabaları tedarik zinciri projesinin ötesine geçiyor. Charles Hoskinson konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Ayrıca, yerel Blockchain geliştiricilerini de eğitiyoruz, geri kalanlar ise ekonomiye becerilerini ilerletmeye devam edecek. Birinci sınıf, tamamen kadın olacak ve amaç, o sınıfın mezunlarına sahip olmaktır. Cardano teknolojisini kullanarak, Afrika’da türünün ilk girişimi olan kripto para birimi alanında girişimlerde bulunmak önemli.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin