Bugün piyasayı pompalayan diğer altkoinler Bitcoin Cash, VeChain ve Aeternity
Bugün piyasayı pompalayan diğer altkoinler Bitcoin Cash, VeChain ve Aeternity

Bugün piyasayı pompalayan altkoin Litecoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonu kripto para piyasaları yükselişe geçti ve tırmanmaya devam ediyor. Toplam piyasa hacmi 450 milyar doları geçti ve şu an için yukarı doğru ilerliyor. Bitcoin, kritik 10 bin bariyerine doğru kaymış ancak bunu %2 oranında artırarak 9.800 dolar seviyesinde işlem görmeyi başaramadı. Altkoinler, bu sabah Asya ticareti sırasında büyük oranda karışıktı, ancak en üstteki ilk 10’unun çoğu yeşil alandan geri çekildi. İlk 25’te en büyük kazanımlarını gösteren altkoinlerden bir tanesi Litecoin (LTC). Bugün piyasayı pompalayan Litecoin performansı ile göz dolduruyor.

Wirex’in Litecoin desteği fiyatların yükselmesine neden olacak

Litecoin, günümüzün en iyi performans gösteren parası olarak nadiren görülüyor. Bununla birlikte Coinmarketcap, Cardano’nun piyasa bonosunda altıncı sırada yer almasını sağlayan Litecoin için %8,5’lik bir artış bildirdi. Şu anda Litecoin, dün bu kez 158 dolar seviyelerinden yükselerek 171 dolardan işlem görüyor. LTC’nin son 24 saat içinde pompaladığı tabloda birkaç açık adım görülebilir. Hafta boyunca Litecoin geçen hafta sonu bu kez 148 dolar seviyelerinden yükselerek %16’lık bir kazanç elde etti. Aylık resim sabit kazançlar gösterdi. LTC şu an bu ay ki 120 dolar seviyesinden %43 daha yüksek. Litecoin, Bitcoin karşısında bu kez dün 1645000 Satoshi’den %6 oranında artarak 1750000 Satoshi seviyesine geldi. Litecoin’in Bitcoin’e karşı hafta boyunca kazanımlar yüzde 7 civarında oldu.

Bugün piyasayı pompalayan altkoin Litecoin!
Bugün piyasayı pompalayan altkoin Litecoin!

Kurucu Charlie Lee’nin, ademi merkeziyet uğruna Litecoin ekibinden ayrılacağı söylentileri, kripto sektöründe dolaşıyor. Bu Charlie Lee’nin nihayetinde Litecoin’den ayrılacağını, ancak zaman çerçevesi vermeyeceğini söylediği bir konuşma sonrasında geldi. Onun eylemleri, lider ya da kontrol edici bir figür olmadan, tamamen ademi merkeziyete dönüşebilen kripto paranın çıkarları için görülebilir. Kripto para banka kartı sağlayıcısı Wirex’in Litecoin desteğini yeni eklediğini duyurması da kripto paranın daha da yükselmesine neden olacak.

Bugün piyasayı pompalayan diğer altkoinler Bitcoin Cash, VeChain ve Aeternity

Şu anda toplam Litecoin hacminin yaklaşık %30’una OKEx sahip. Günlük ticaret hacmi oldukça istikrarlı ve şu an 660 milyon dolar civarında. Piyasa değeri son 24 saatte %9 arttı ve şu an 9,7 milyar dolar seviyesinde. Ancak LTC’nin beşinci sırada yer alan EOS’u 15 milyar doların üzerinde yakalaması için hala uzun bir yol var.

Tüm kripto para birimleri için toplam piyasa hacmi bir kez daha yükseldi ve gün içinde %3,1 artarak yükselişin katılaştığı ve toparlanmanın tüm hızıyla devam ettiği sinyalini veren 464 milyar dolar oldu. Sabahın Asya ticaret seansı sırasında katı kazançlar getiren diğer altkoinler, Bitcoin Cash, VeChain ve Aeternity oldu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin