featured

Analist Davis, bir sonraki boğa koşusunda BTC’den daha iyi performans gösterecek altcoini açıkladı: İşte analistin “en iyi strateji” önerisi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haberleri: Popüler kripto para analisti ve blog yazarı Lark Davis, piyasa değerine göre ikinci en büyük dijital varlık olan Ethereum (ETH) hakkında görüşlerini paylaştı. Analist önümüzdeki yıl beklenen boğa koşusunda ETH’nin, Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans göstereceğine dair iyimserliğini dile getirdi. Ayrıca Davis, kısa bir süre önce YouTube kanalında kripto para piyasasının mevcut durumu hakkındaki düşüncelerini takipçileri ile paylaşarak şu anda seçilebilecek en iyi stratejinin ne olabileceğine dair görüşlerini dile getirdi.

Ethereum daha iyi bir performans sergileyebilir!

Davis Ethereum ile ilgili bu tahminini ETH’nin performansının bir dizi faktör tarafından destekleneceği tezinden yola çıkarak savundu. Röportajda Davis, aynı orandaki yatırım miktarlarının ETH’da daha fazla kâr getireceğini şöyle dile getirdi.

“Bitcoin’e 10.000 dolar ve Ethereum’a 10.000 dolar yatırım yaparsanız, Ethereum’un döngünün sonunda size daha yüksek bir kazanç sağlayacağına inanıyorum.”

Bununla birlikte Bitcoin için ETF onayı ve BTC Halving’in önemine dikkat çeken Davis, Ethereum’un daha yüksek performans sağlamak için daha fazla katalizöre sahip olduğunu söyledi. Analist ilk olarak Ethereum’un “büyük deflasyona” sahip olduğunu iddia etti ve son yayınladığı X paylaşımında Bitcoin’in ya sıfıra ya da 1 milyona doğru yön alacağını dile getirdi.

Ethereum nasıl daha yüksek kâr getirebilir?

Davis paylaşımında yatırılan Ether miktarında önemli bir artış olduğuna işaret etti. Analist, yaklaşık 28 milyon ETH’nin iki yıldan fazla bir bekleme süresiyle stake sözleşmelerinde kilitlendiğini tahmin ediyor.

ETH stake edilmesinin yarattığı “büyük arz kilidinin” yanı sıra Analist, telep miktarında da artış olduğunu vurguladı. Davis’e göre Ethereum daha fazla talep görmeye devam ettiği sürece bu talebin çoğu, borsalardaki Ether dengesini önemli ölçüde azaltan bir dinamik olan Ethereum Layer-2 ağlarından geliyor.

Ethereum Davis

Bu arada Davis, bir Ether spot ETF’sinin yatırımcılar için bir Bitcoin ETF’sinden daha cazip olabileceğini savundu. İki varlık arasında bir karşılaştırma yapan analist, Bitcoin ETF’sinin altın tutmak gibi olduğunu, Ethereum ETF’sinin ise daha çok Apple hissesine sahip olmak gibi olduğunu söyledi.

Günlük ETH analizi:

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre altcoin fiyatlarındaki son yükselişe rağmen, Ethereum’un fiyatı gerilemeye devam ediyor. Basın saatine göre yüzde 2,18’lik bir düşüş yaşayan ETH 2,235.47 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi son 24 saatte yüzde 16 artış gösterdi ve işlem hacmine göre 3. sırada yer alıyor. Piyasa değeri açısından 2. sırada yer alan ETH, son yedi gün içinde değerinin yüzde 2,8’ini kaybetti. Buna karşılık, BNB ve Solana fiyatlarına sırasıyla yüzde 4,67 ve yüzde 20,80 arttı. 

Ethereum 1 günlük fiyat grafiği / CoinMarketCap

Analist Lark Davis’e göre en iyi strateji

Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda analist blog yazarı Lark Davis, kripto para piyasasının mevcut durumu hakkındaki düşüncelerini X platformunda paylaştı. Bu paylaşımda en iyi stratejinin ne olabileceğine dair görüşlerine yer verdi.

Davis’in önerdiği “en iyi hamle” kripto para piyasasında “olduğu yerde kalmanın her türlü ticaretten daha akıllı olabileceğini” oldu. “Kriptoda bazen en iyi hamle hiç hareket etmemek olabilir.” diye açıkladı ve yatırımcıların çok sabırlı olması gerektiğini, bunun onların “en karlı stratejisi” olabileceğini öne sürdü.

Bununla birlikte Analist Davis 21 Aralık 2023’te kendi Youtube kanalında paylaştığı bir videoda portföy oluştururken nelere dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Videoda orta riskli bir portföy örneği paylaşan Analist Davis, 10’luk paylara bölünmüş bir portföy oluşturmanın önemini vurguladı. Analist paylaşımında lider dijital varlık BTC’den başlayarak ETH, stabilcoin, Aave, Cardano, Polygon gibi birçok dijital varlığa yer vererek ürün çeşitliğinin farklı alanlarda yatırımcı için iyi bir tercih olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Youtube

Son olarak Davis; NFT’ler ve altcoinlerin payının ABD düzenleyicilerine ilişkin endişeler yüzünden ve blockchain teknolojisine odaklanma yaşanması nedeniyle 2024 kripto boğa piyasasında daha büyük olacağını dile getirdi.

Analist Lark Davis’in görüşlerinin yanı sıra hızla büyüyen ön satışlarda yılın son haftasında dikkat çekici bir yatırım tercihi hâline geliyor. Özellikle eğlenceyle meme coin karakterlerini birleştiren Meme Kombat projesi hızla büyüyen tokenlerden biri oldu.

Meme Kombat 4.5 milyon sınırını geçti

Meme Kombat projesi kripto dünyasındaki en popüler karakterlerinin savaşma prensibine dayanarak  kazanç elde etmesine imkan veriyor. Kullanıcıların eğlenceli bir şekilde bahis ve staking gibi farklı alternatifler ile kazanç sağlama olanağı sunan MK tokeni, ön satışlar sırasında staking yaparak 112 AYP kazanma imkanına da sahip.

Toplam arzının yaklaşık yüzde 50 gibi büyük bir oranını ön satışa ayıran Meme Kombat, topluluk ödülleri ve DEX likiditesinin yüzde 10 kadarını geri alıyor ve geri kalan yüzde 30 ise staking ve savaş ödüllerine dağıtılıyor. Yatırımcılar arasında yoğun ilgiyle karşılanan Meme Kombat fiyatı ise yeni bir etaba başladı ve şu anda fiyatı 0,257 dolardan satışa sunuluyor. Büyümeyi sürdüren Meme Kombat yaklaşan yılbaşında ve sonrasında takip edilebilir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

coinedition

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin