featured

Polygon (MATIC) fiyatı 1 dolara doğru ilerliyor: Potansiyel riskler ve piyasanın son durumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC), yeni haftaya oldukça durgun başladı. Teknik göstergeler belirsizliğini korurken, bazı yükseliş işaretleri yatırımcıları heyecanlandırmaya yetti.                                                                                                                                                                      Gözde altcoin’in fiyatı 0,820 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde stabil kaldı ve herhangi bir yöne doğru hareket etmiyor. Fiyat, 0,720 dolar seviyesinin altında bir kapanış yapmadığı sürece istikrarlı bir artışa hazır olabilir.

Polygon (MATIC) fiyatında yeni bir yükseliş hedefleniyor

Son birkaç gün içinde Bitcoin, Ethereum, SOL, XRP ve diğer büyük kripto para birimlerinde çoğunlukla olumlu hareketler yaşandı. Bu dönemde MATIC, ayırt edici bir şekilde daha fazla bir yükseliş  kaydederek 0,7 dolar seviyesinin üzerindeki yerini sağlamlaştırdı.

Aşağı yönlü bir düzeltme gelmeden önce 1 dolar seviyesine doğru bir yükseliş girişimi de gerçekleşti. Ancak MATIC bu harekette başarılı olamadı ve 0,8 dolar seviyesinin altına düştü. Yine de aşağı yönlü hareket hızlı bir şekilde durduruldu ve fiyat 0,750 dolar civarında sabitlendi. Sonuç olarak 0,7509 dolarda bir düşük seviye oluşturuldu ve ardından fiyat yeniden yükselişe geçti.

Polygon MATIC

Fiyat, 0,990 dolarlık en yüksek seviyeden 0,7509 dolarlık en düşük seviyeye doğru yaşanan aşağı yönlü hareketle %50 Fib geri çekilme seviyesinin üzerine çıktı. Gözde altcoin şu anda 0,800 doların ve 50 günlük Basit Hareketli Ortalamanın (SMA) üzerinde konsolide oluyor.

Mevcut fiyat hareketi MATIC fiyatının yeni bir yükseliş başlatabileceğini gösteriyor. Günlük grafikte 0,900 dolar yakınındaki direnç noktası ile önemli bir daralan üçgen oluşmuş durumda.

Yukarı yönde fiyatın 0,900 dolar civarında büyük bir engelle karşı karşıya olduğu söylenebilir. Ayrıca, yeni bir rallinin kesin olarak başlayabilmesi için gözde altcoin’in üçgen modelinden bir çıkış yapması gerekiyor. Modelden başarılı bir çıkış yapılması durumunda bir sonraki kilit direnç noktası 0,920 dolar seviyesinde olacaktır. MATIC fiyatının 1 dolara doğru giden yolundaki en büyük engel bu seviye olabilir. Piyasa hissiyatının olumlu olması durumunda önümüzdeki haftalarda kritik seviyelerin üzerine doğru bir hareket görebiliriz.

Grafikteki üçgen modelinin ve 0,920 dolar seviyesinin üzerinde net bir hareket, yeni bir yükselişin hızını ayarlayacaktır. Belirtilen durumda MATIC’in fiyatı 1 dolar seviyesini kolaylıkla aşabilir. 1 doların üzerinde kesin bir kapanış yapılması durumunda boğalar için bir sonraki ana hedef 1,12 dolar seviyesinde olacaktır.

Sıradaki hareket ne olacak?

Üçgen modelindeki direnç trend çizgisinin üzerinde bir hareket olmazsa fiyat daha düşük seviyelere doğru bir düzeltme yapabilir. Aşağı yöndeki ilk destek noktası 50 günlük Basit Hareketli Ortalama ile kesişen 0,820 dolar seviyesinde bulunuyor. Bir sonraki büyük destek noktası ise şu anda 0,800 dolar civarında gibi görünüyor.

0,80 dolar seviyesinde bulunan destek noktası oldukça önemlidir. Çünkü bu destek noktasının kaybedilmesi durumunda daha büyük bir düşüş gelebilir. Belirtilen durumda fiyat 0,720 dolar seviyesine doğru düşebilir. Daha fazla kayıp ise ayıların MATIC fiyatını 0,60 dolarlık bölgeye doğru itmesine sebep olabilir.

Genel olarak MATIC fiyat analizi, 0,900 dolar ve 0,920 dolar seviyelerinin üzerine doğru bir yükseliş hareketinin mümkün olduğunu gösteriyor. Boğaların güçlü kalmayı başarması durumunda gözde altcoin, sırasıyla 1 dolar ve 1,12 dolar seviyelerine doğru hareket edecektir. Ancak kripto para piyasasının yüksek volatilitesi düşünüldüğünde, işlerin her an tersine dönme olasılığı da oldukça yüksektir. Yükseliş tezinin gerçekleşmemesi durumunda ise fiyat 0,72 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test edebilir.

Her gün büyüyen ve gelişen kripto para piyasasında yeni projeler de dikkat çekmektedir. Bu durumda, yüksek potansiyelli ve güvenilir olanı seçmek zor olabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz kripto piyasasında alternatif bir meme coin seçeneği olarak öne çıkan Meme Kombat projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz. Şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat, sahip olduğu yenilikler ile önümüzdeki zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor.

Alternatif bir meme coin seçeneği: Meme Kombat

Kripto dünyasının çarpıcı yeni oyuncularından biri olarak öne çıkan Meme Kombat, popüler diğer meme coin’lerine karşı taze bir alternatif sunuyor. Bu yenilikçi proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı benzersiz bir perspektif sunmaktadır.

Ethereum tabanlı Meme Kombat, $MK stake eden token sahiplerine %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunmaktadır. Ayrıca, kullanıcılara projeye katıldıktan sonra eğlenceli oyunlar oynama imkanı tanımaktadır.

Oyunun adı Savaş Arenası (Battle Arena) ve burada farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Blockchain teknolojisi sayesinde oyun son derece şeffaf ve güvenilirdir, bu da yatırımcıların bu projenin bir parçası olma konusunda güven duymalarına olanak tanır. Yani şimdi Meme Kombat token’ları satın alarak güvenle savaş arenalarında rekabet edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahiptir ve bunun yarısı, yani 6 milyonu ön satışa sunulmuştur. Her ön satış turundaki token fiyatı 1,667 dolar olup üst limit 10 milyon dolar olarak belirlenmiştir. Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda, %10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Yatırımcıların ilgisinin genel olarak yüksek olduğu görülürken, projenin yüksek potansiyeli sebebiyle henüz ön satış aşamasında iken bir parçası olmak kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de Meme Kombat projesinin büyüleyici dünyasına katılmak isterseniz ön satışa katılabilirsiniz.

CoinChapter


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin